Zaklínač 3: Divoký hon vyjde ještě letos na Switch
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3: Divoký hon vyjde ještě letos na Switch

Zaklínač 3: Divoký hon vyjde ještě letos na Switch

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12
Platformy Nintendo Switch Switch

"Dokázal to. Ten pošahanej dědek to dokázal."

Reklama

Omluvte zdánlivě náhodný perex této novinky, ale citátem Iana Malcolma z Jurského parku bych rád vyjádřil nejednu reakci na překvapivé oznámení. Zaklínač 3: Divoký hon, který vyšel v roce 2015 na PC, PS4 a Xbox One, se nakonec přeci jen podívá i na Switch, jak bylo oznámeno v rámci Nintendo Directu na E3. Dabér hlavního hrdiny Geralta z Rivie, Doug Cockle, sice nedávno na svém twitterovém účtu na Zaklínače 3 pro Switch poukazoval, ale snad nejsem sám, kdo si myslel, že jen vtipkoval. Jenže on nevtipkoval, a tak tu máme další příjemné překvapení E3, kterých je letos jako šafránu.

Závěr trilogie od CD Projektu RED zavítá na konzoli od Nintenda ještě letos (bližší datum vydání zatím neznáme), a to v kompletní edici. Kromě základní hry tak obsáhne oba datadisky, tedy Srdce z kamene a O víně a krvi, stejně jako 16 bezplatných DLC přídavků, které vycházely v týdnech po vydání samotného Zaklínače 3. Celkově tvůrci slibují možnost užívat si doma i na cestách přes 150 hodin příběhového dobrodružství v otevřeném světě, zasazeném do temného fantasy světa, který původně stvořil spisovatel Andrzej Sapkowski.

Nutno podotknout, že Zaklínač 3 je skutečně obří hra, jejíž vizuální stránka je i dnes působivá. Jelikož Switch není tak výkonný jako moderní PC či ostatní soudobé konzole, je třeba počítat s horším vizuálem, jak naznačuje i nový trailer. Přesto se nezdá, že by mělo být poslední velkolepé tažení Geralta z Rivie vyloženě ošklivé. Snad výsledná hra tenhle dojem potvrdí a nebudou ji doprovázet všelijaké problémy s výkonem či grafikou, typické pro řadu jiných her, které na Switch zamířily až dlouho po vydání na ostatních velkých platformách.

Zaklínače 3 pro Nintendo Switch předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama