Zaklínač 3 nejlépe hodnocenou hrou komunity na Metacritic
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 nejlépe hodnocenou hrou komunity na Metacritic

Zaklínač 3 nejlépe hodnocenou hrou komunity na Metacritic

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

PC verze se hřeje na výslunní.

Reklama

PC verze akčního fantasy RPG titulu Zaklínač 3: Divoký hon je v současné době nejlépe hodnocenou hrou komunity na Metacritic. Hra od polského CD Projektu RED má v průměru skóre 94. O bod méně ztrácí Resident Evil 4 pro GameCube.

Zaklínač 3 se nachází ještě na třetí příčce, konkrétně expanze o Víně a krvi, opět ve verzi pro PC. Následuje PS4 verze základního Zaklínače 3 a Xbox One verze. Potom je PS3 exkluzivita The Last of Us, Wii dobrodružství Xenoblade Chronicles, Xbox 360 verze Vanquish, PC verze Portalu od Valve a The Orange Box.

Z pohledu novinářů jsou nejlepšími hrami The Legend of Zelda: Ocarina of Time (N64), Tony Hawk's Pro Skater 2 (PS), Grand Theft Auto IV (PS3), SoulCalibur (DC) a Grand Theft Auto IV (X360).

Zaklínač 3 vyšel v roce 2015 na PC, PlayStation 4 a Xbox One, s českými titulky. Hru jsme hodnotili maximální známkou - 10/10 a napsali jsme o ní: „Zaklínač 3 je titul, který si zasluhuje celý herní svět, a téměř nutnost pro příznivce fantasy, kvalitních příběhů a otevřených světů. Fanoušci série se nejspíš nemohli dočkat důstojnějšího zakončení Geraltova příběhu.“

Zaklínač 3 nejlépe hodnocenou hrou komunity na Metacritic
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama