Zaklínač 3 nenabídne pro žádnou platformu exkluzivní obsah
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 nenabídne pro žádnou platformu exkluzivní obsah

Zaklínač 3 nenabídne pro žádnou platformu exkluzivní obsah

Martin Cvrček

Martin Cvrček

61

Marcin Iwinski z CD Projektu prohlásil, že žádná z verzí Zaklínače 3 nenabídne obsah navíc. Vývojáři vidí všechny hráče stejně a nechtějí nikoho zvýhodnit.

Reklama

V posledních letech je poměrně běžná praxe, že nějaká verze hry nabízí o víc hratelného obsahu než jiné platformy. Vzpomeňte si třeba na Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes nebo na poslední díly Assassin's Creed, jejichž PlayStation verze obsahuje exkluzivní mise. V případě Zaklínače 3 ale něco takového určitě nenastane.

V rozhovoru pro britský Eurogamer nás o tom ujistil spoluzakladatel CD Projektu Marcin Iwinski. "Se všemi hráči zacházíme stejně."

Iwinski dodal, že žádná verze nebude mít exkluzivní obsah, ani nedojde k odkladu jedné z verzí hry, pokud by jim za to měl někdo zaplatit. Jde prý o věc, která je v rozporu s hodnotami vývojářů.

Samozřejmě se v celé věci řeší čistě jen hratelný obsah, tedy questy, lokace a další skutečně znatelné aspekty. Koneckonců už z loňské E3 víme, že na Xboxu One by měla být možnost ovládat magická znamení pomocí Kinectu, což je ale jen alternativní způsob ovládání. Není to nic, kvůli čemu by se hráči na ostatních platformách měli cítit v nevýhodě.

Zajímavé také je, že Iwinski naznačil něco o online prvcích. Už dlouho víme, že v Zaklínači 3 nebude žádný multiplayer, ale určitá online konektivita by ve hře být mohla. Možná se tak dočkáme další verze Aréna módu ze Zaklínače 2, který umožňoval online sdílení statistik.

Nezbývá než čekat na E3. CD Projekt toho má v záloze očividně dost, takže je víc než pravděpodobné, že nás v Los Angeles nejednou překvapí. A snad se už konečně dočkáme toho gameplay videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama