Zaklínač 3 pro Switch na nových screenshotech
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 pro Switch na nových screenshotech

Zaklínač 3 pro Switch na nových screenshotech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy Nintendo Switch Switch

Tentokrát dostává více prostoru obsah obou datadisků.

Reklama

Jednu várku screenshotů z Gamescomu, které lákají na Zaklínače 3 pro Switch, jsme tu sice měli. Ale jak už jsem říkal, v CD Projektu RED mají screenshoty očividně dost rádi, takže jsme se dočkali další obrazové nadílky. Ani ta se nijak nesnaží zakrýt, jak bude zhruba port, jenž má na svědomí hlavně společnost Saber Interactive, vypadat v praxi. V každém případě se můžeme podívat na různé výjevy nejen ze základní hry, ale i z datadisků Srdce z kamene a O víně a krvi, které jsou také součástí Kompletní edice, jak je verze Zaklínače 3 pro Switch nazývána.

Zajímavé je, že jeden ze screenshotů ukazuje jistý okamžik z O víně a krvi, jenž nejspíš moc velké procento hráčů nezažilo, protože závisí na volbě, v níž rozum či jiný pud obvykle velí činit trochu jinak nebo alespoň v jiném pořadí. Z důvodu možných spoilerů nebudu zacházet do větších detailů, zkrátka chci říct, že pokud na obrázcích uvidíte něco, co nepoznáváte, mohou za to vaše volby, na které je Zaklínač 3 koneckonců vážně bohatý.

Zaklínač 3: Divoký hon - Kompletní edice vychází 15. října 2019 pro Switch a bude vybaven českými titulky. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama