Zaklínač 3 vyjde na Switchi s českými titulky
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 vyjde na Switchi s českými titulky

Zaklínač 3 vyjde na Switchi s českými titulky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9
Platformy Nintendo Switch Switch

K dispozici jsou také první oficiální screenshoty, které naznačují, jak bude hra na konzoli od Nintenda vypadat.

Reklama

Když došlo na překvapivé odhalení Zaklínače 3 na Switch, který vyjde do konce letošního roku, začaly se množit otázky, zda tvůrci z CD Projektu RED i na konzoli od Nintenda nabídnou českou lokalizaci. Ještě dnes ráno, kdy jsme vás informovali o technických náležitostech portu a obsahu krabicové verze, jsme neměli k dispozici definitivní odpověď. Nyní ale máme jasno - české lokalizace se dočkáme, jak víme díky distributorovi Cenega Czech. Vše posléze potvrdily různé obchody, včetně Xzone.cz.

CD Projekt RED, který tentokrát předal hlavní otěže vývoje týmu Saber Interactive, navíc v posledních dnech vydal první hrstku oficiálních screenshotů, díky nimž máme lepší představu o tom, jak bude Zaklínač 3 na Switchi vypadat. Dle očekávání vážně nedojde na grafiku srovnatelnou s verzí pro PC, PS4 a Xbox One, ale vypadá to, že se tvůrci snaží zachovat původní vizuál, jak to jen hardware Switche umožňuje. Teď ještě doufat, že Saber Interactive ukočíruje i frekvenci snímků za sekundu nebo ovládání.

Zaklínače 3 pro Nintendo Switch předobjednáte na Xzone.cz. V krabici se hrou najdete kromě herní karty také mapu, nálepky a tištěného průvodce světem Zaklínače.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama