Zaklínač 4 již zaměstnává téměř polovinu vývojářů CD Projektu
Cyberpunk 2077 Novinka Zaklínač 4 již zaměstnává téměř polovinu vývojářů CD Projektu

Zaklínač 4 již zaměstnává téměř polovinu vývojářů CD Projektu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Další lidé se k vývoji navíc aktuálně přidávají.

Reklama

Koncem srpna jsme vás informovali o postupném navyšování lidských kapacit ve vývojářském týmu, který se již nějakou dobu věnuje přípravám plnohodnotného nového Zaklínače. Další aktualizaci přidalo vedení společnosti CD Projekt RED nyní u příležitosti zveřejnění svých finančních výsledků. Na novém Zaklínači s kódovým označením Polaris má v současnosti pracovat přibližně 330 vývojářů, což je téměř 50 % kapacity celého CD Projektu. V srpnu to bylo pro porovnání 260 vývojářů.

V plánu je navíc další navýšení. Šéf společnosti Adam Kiciński prozradil, že v polovině příštího roku by do vývoje Zaklínače mělo být zapojeno už více než 400 lidí. Aktuálně má být v plném proudu přesun celé řady vývojářů, kteří se v uplynulých letech věnovali Cyberpunku 2077 a následně jeho letos v září vydanému rozšíření Phantom Liberty.

Ačkoli se největší procento „Cyberpunk týmu“ připojí právě k vývoji nového Zaklínače, tak někteří členové pro změnu pomohou s formováním skupiny, která bude zodpovědná za nový Cyberpunk s pracovním označením Orion. Jeho vývoj je ale na úplném začátku a celý tým se podle všeho teprve začíná tvořit. Rozložení jednotlivých týmu uvnitř CD Projektu si můžete prohlédnout v níže přiložené infografice.

Zaklínač 4 již zaměstnává téměř polovinu vývojářů CD Projektu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama