Zaklínač se dočká vlastních omalovánek pro dospělé
Zaklínač Novinka Zaklínač se dočká vlastních omalovánek pro dospělé

Zaklínač se dočká vlastních omalovánek pro dospělé

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

V listopadu si budete moci podle svého uvážení vybarvit Klepnu nebo Geralta ve vaně. Bez legrace.

Reklama

Poslední dobou jsou poměrně v módě omalovánky pro dospělé s motivy různých her. Jedná se obvykle o poměrně tradiční omalovánky, ale s ohledem na to, jak detailní (a leckdy nepříliš dětské) kresby využívají, nejsou zrovna určené nejmladším umělcům. To platí i o čerstvě odhalených omalovánkách na motivy Zaklínače.

Studio CD Projekt RED chystá ve spolupráci se společností Dark Horse knihu The Witcher: Adult Coloring Book, v níž najdete množství černobílých kreseb a ilustrací, které lze podle svého uvážení vybarvit. Adult Coloring Book je v brožované vazbě a nabízí 96 stran, i když je třeba podotknout, že kniha není tištěna oboustranně, a to proto, aby se barvy nepropíjely na kresby na druhé straně. 96 stran tedy neznamená nutně 96 ilustrací.

Kresby mají na svědomí Marianna Strychowska, Yu-Chen Tang a Scott Wade, přičemž mezi nimi najdeme řadu snadno rozpoznatelných motivů světa Zaklínače, zejména ze hry Zaklínač 3: Divoký hon. Vybarvit tak můžete třeba ledového obra z ostrova Undvik na Skellige, Geraltovu klisnu Klepnu nebo samotného Geralta naloženého ve vaně. Tento motiv je oblíbený nejen mezi fanoušky, i když důvod té obliby je něco, co přesahuje mé chápání.

The Witcher: Adult Coloring Book vyjde v zahraničí 1. listopadu letošního roku. U nás bude k dostání během téhož měsíce, přičemž ji lze předobjednat v našem obchodě Xzone.cz, kde jsou omalovánky Zaklínače v prodeji za 349 Kč. Závěrem ještě oficiální popisek:

„Vydejte se za dobrodružstvím s Geraltem, Ciri, Triss, Yennefer, Klepnou, Shani a dalšími oblíbenými postavami ze Zaklínače ve velkém množství krásných scenérií, které jsou inspirovány právě touto populární videoherní sérií. Omalovánka pro dospělé obsahuje jedinečné a detailní černobílé ilustrace inspirované hrami, které si přímo říkají o vybarvení.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama