Zákulisí závodů a kariéra v F1 2016
F1 2016 Novinka Zákulisí závodů a kariéra v F1 2016

Zákulisí závodů a kariéra v F1 2016

Michal Burian

Michal Burian

17

Po roční pauze se do F1 od Codemasters vrací kariéra pro jednoho hráče.

Reklama

Závody F1 2015 se moc nepovedly, společnost Codemasters vzala vývoj hopem a vynechala kupříkladu kariéru pro jednoho hráče. Tohle rozhodnutí u hráčů nenašlo pochopení. Naštěstí si vývojáři svou chybu uvědomili a u nadcházející hry F1 2016 se kariéra vrací. Ba co víc, v letošním ročníku má být propracovaná, nejbohatší a nejhlubší v dosavadní historii her s monoposty formule 1.

V šestnáctiminutovém videu níže se můžete podívat na novinky. Kromě kariéry je důležitou novinkou zákulisí závodů. Budete mít schůzku se svým manažerem týmu, uvidíte práci mechaniků, rozhovory ostatních jezdců, přípravy v garáži nebo vylepšování vozu. Pokud nic jiného, tak tyhle věci jsou rozhodně jedním z lákadel nejen pro fanoušky, ale i ostatní hráče.

Když už jsme u té kariéry, tak se svým pilotem se budete moci zúčastnit deseti sezón. Vyberete si avatara, dáte mu jméno, určité mu číslo a helmu. Se vším vám pomůže inženýr vámi zvoleného týmu. Nezapomeňte, že u horších týmů budete mít snazší práci, vedení na vás nebude tolik tlačit, zatímco u Ferrari, Mercedesu nebo Red Bullu budete mít za úkol hlavně vyhrát. Nejen z toho důvodu je dobré si zvolit tým ze středu pole. Když svou práci budete dělat dobře, na konci sezóny dostanete pozvánku do lepšího týmu.

Oproti předešlým dílům nebude rozumné vynechávat tréninky a jednotlivé testy. V nich totiž získáváte možnosti pro vylepšení vašeho monopostu, když splníte určité cíle.

Pokud vás zajímá více o F1 2016, tak oceníte další videa. V těch uvidíte volbu strategie s pneumatikami nebo Safety Car.

F1 2016 vychází 19. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama