Zaujmou vás závody NASCAR Heat 3?
Novinka Zaujmou vás závody NASCAR Heat 3?

Zaujmou vás závody NASCAR Heat 3?

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Oficiální závody si užijeme i na osmičce tratí s nezpevněným povrchem.

Reklama

Po letních prázdninách vyjde nový díl oficiálních závodů NASCAR. Vývojáři pod hlavičkou studia Monster Games na 7. září letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One připravují NASCAR Heat 3. Letošní hra se pochlubí řadou novinek. Mezi nimi je hlubší kariéra, další závodní tratě, rozšíření online možností v multiplayeru s turnaji, a hlavně zcela nový herní zážitek prostřednictvím Xtreme Dirt Tour.

V Xtreme Dirt Tour nasednete do NASCAR speciálů na osmičce tratí s nezpevněním povrchem a porvete se o vítězství za všudypřítomného prachu. Ve hře pochopitelně nechybí klasické závody, kdy si v kariéře projedete sériemi NASCAR Camping World Truck Series, NASCAR Xfinity Series a Monster Energy NASCAR Cup Series, stejně tak možnost řídit svůj vlastní tým.

Z prvního traileru a doprovodných screenshotů je znát horší grafický kabátek. Hře NASCAR Heat 3 by prospěla detailnější a hezčí grafika. Tvůrci se ale rozhodli dostupné finanční prostředky investovat do zlepšení obsahu a celkového zážitku z hraní, což kvituji. Loni se jim to s Camping World Truck Series povedlo. Letos hodlají titul posunout na novou úroveň se závody v rámci Xtreme Dirt Tour. Zaujmou vás?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama