Zbohatněte hraním Diabla 3
Diablo 3 Novinka Zbohatněte hraním Diabla 3

Zbohatněte hraním Diabla 3

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

43

Blizzardi mají v plánu začlenit do třetího Diabla regulérní aukční dům <strong>+ Nutnost být neustále připojen k internetu a nové obrázky</strong>.

Reklama

Zapomeňte na vrtkavou náturu štěstěny. V novém Diablu už nebudete muset čekat až, a jestli vůbec, vám z nepřátel vypadne nějaký vzácný předmět. Budete si ho moci prostě a jednoduše koupit.

Zodpovědné tvůrčí studio potvrdilo, že má v plánu do hry začlenit aukční portál, na němž budou moci všichni hráči vystavovat a prodávat předměty, které už nechtějí, nebo na nichž by rádi zbohatli.

Ty totiž bude možné prodávat jak za virtuální, tak skutečné peníze. Jednotlivé aukční katalogy budou rozděleny podle regionů, přičemž do budoucna se dost možná dočkáme i nějakého globálního.

Celý projekt je pak snahou Blizzardů zamezit obchodování s předměty na „černém trhu“ a hlavně zase o trochu víc zbohatnout. Asi málokoho překvapí, že za vystavení předmětu budou muset hráči zaplatit drobný poplatek.

Studio aktuálně počítá s tím, že se aukční dům objeví pouze v PC verzi, avšak má v plánu nabídnout ho i konzolovým hráčům. S největší pravděpodobností ale ne souběžně.

A na závěr něco, co asi mnoho fanoušků nepotěší. Rob Pardo potvrdil, že pro hraní třetího Diabla budete muset být neustále připojení k internetu. Veškeré vaše postavy, jichž může být na jednom účtu až deset, totiž budou uloženy na blizzardích serverech.

Další nové obrázky naleznete v galerii (celkem 46 nových obrázků).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama