Ze Spider-Mana jsme viděli in-game záběry
Novinka Ze Spider-Mana jsme viděli in-game záběry

Ze Spider-Mana jsme viděli in-game záběry

Michal Burian

Michal Burian

11

Trailer na konferenci Sony byl vytvořen z in-game záběrů a využil současnou PS4.

Reklama

Jedním z překvapení tiskové konferenci Sony na E3 bylo nové dobrodružství pavoučího muže, které připravuje studio Insomniac Games ve spolupráci se Sony, která se dohodla se společností Activision na využití značky. Ze Spider-Mana jsme viděli krátký trailer, který byl podle nejnovějších informací vytvořen přímo ve hře v reálném čase a využil současnou PS4, nikoliv vylepšenou verzi PlayStationu 4 Neo, jak se na internetu spekulovalo. Ostatně použití aktuální PS4 potvrdila Sony hned po své prezentaci, u všech her, včetně Spider-Mana.

Sony tak opět dokazuje, že minimálně její studia dokážou ze stávající PS4 vytáhnout dostatek výkonu, na rozdíl od her vycházejících na více platforem.

Autoři her Spyro the Dragon, Ratchet & Clank, Resistance, Fuse nebo Sunset Overdrive ze studia Insomniac Games vytvářejí Spider-Mana ze svého pohledu. Slibují otevřený svět a příběh, který nebude mít nic společného s jednotlivými filmy. Místo toho se dočkáme originálního příběhu, kde Peter Parker nedokáže ovládnout své schopnosti, pavoučí muž ho začne pohlcovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama