Země bude v Earth’s Dawn opět v ohrožení
Novinka Země bude v Earth’s Dawn opět v ohrožení

Země bude v Earth’s Dawn opět v ohrožení

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Od 1. listopadu se můžeme vrhnout do boje.

Reklama

Společnost Rising Star Games se stala vydavatelem velmi rychlé, japonské indie hry Earth’s Dawn od Oneoreight Studios. Titul nakonec dorazí do obchodů v Severní Americe a v Evropě ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC již 1. listopadu. Hra bude pro Xbox One a pro PC distribuována pouze digitálně, na PlayStation 4 půjde zakoupit také v krabičce.

Na PlayStation blogu se o vydání akční 2D hry rozepsal Kuroki Takeshi, ředitel vývojářského studia Oneoreight Studios: „Hra se odehrává v budoucnosti, v době, kdy velkou část Země zničili útočníci z vesmíru známí jako E.B.E. Takže jsme pro naše potřeby vytvořili temný a vše-ohrožující svět. Ten se odráží nejen v herním prostředí, ale také se vzhledu vojáků, ve zbraních, které vypadají jako velmi smrtící, a samozřejmě na nepřátelích."

Hiroki pak dodává, že hra je rychlý mix střílení a útoků na blízko, za použití různých zbraní, mečů a pak i pokročilých řetězených útoků a komb. Navíc můžete mezi útoky uhýbat. Třídy bojových dovedností můžete dále navyšovat podle toho, jak pestrý bude váš přístup k zabíjení.

Hráči si v Earth’s Dawn budou moci přizpůsobit své zbraně ale i schopnosti. Při likvidaci nepřátel budete získávat materiály pro tvorbu nových zbraní a vybavení, a když se vám podaří sehnat lepší verzi komponent, můžete jimi nahradit stávající a zvýšit základní statistiky předmětů. Můžete také obětovat více různých materiálů a dostat nějakou konkrétní zbraň na vyšší úroveň.

Co se týče samotných postav hráčů v Earth’s Dawn, tak jejich systém dovedností bude záviset na několika faktorech. Hrdina je součástí elitní bojové jednotky, která používá cizí E.B.E. technologii ve formě implantátů, operovaných přímo do svých těl. Díky tomu získávají nadlidské schopnosti. Při postupu na vyšší úroveň se naučíte různé další dovednosti, které vám vylepší útoky, obranu, rychlost, vytrvalost a další. Schopnosti ale můžete prolinkovat a jejich spojením vytvořit úplně nové. Díky tomu existuje více než 100 přizpůsobitelných dovedností.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama