Koncem měsíce tady máme Drive Girls
Novinka Koncem měsíce tady máme Drive Girls

Koncem měsíce tady máme Drive Girls

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Přijedou na kapesní konzoli PS Vita a poradí si s invazí nepřátel!

Reklama

Má se k nám dostat výborný herní zážitek z Japonska. Hra, vyvinuta legendárním Tamsoftemem, ve které se o zábavu starají postavy, navržené populárním ilustrátorem UGUMEm. Takže o co jde? O hru Drive Girs, která vás velmi rychle přenese do světa, kde je normální, že se lidé mění na superauta. Ale taky do světa, který je napaden mechanizovanými nepřáteli Bugy. Vy dostanete na starost pět Drive Girls, pět superdívek, schopných se transformovat do podoby superaut a budete se muset postavit armádě Bugů a obránit před nimi svůj domov Sun Island.

Jestli se vám zdá zápletka poněkud pokulhávající, nechte se překvapit. Drive Girls nabízí rozsáhlou kampaň pro jednoho hráče, ale taky lokální a online multiplayer až pro čtyři hráče. Navíc nejste při multiplayeru nijak limitováni a můžete si vzít jakoukoli z pěti Drive Girls a vydat se na cestu. Hra je mixem závodní arkády a bojovky, nebo možná spíše hack'n'slash RPG, kdy se buď v lidské podobě, nebo jako auto, snažíte postupně likvidovat nepřátele. Kromě klasických úderů, nebo prostého přejíždění nepřátel, můžete své útoky řetězit a vytvářet různá komba.

RPG prvky jsou zastoupeny možností navýšit dívkám statistiky. V garáži. Holky můžete v podobě vozů různě vyladit a přidávat nejen na výkonu, ale také měnit vzhled. Na každé misi můžete získat sadu nových vinylů a nové části vozů a čím kvalitnější tuning budete mít, tím více ochráníte dívky v boji před ztrátou obrněných oděvů. Když náhodou nebudete bojovat anebo řídit, čekají na vás rozhovory a utužování vzájemných vztahů mezi našimi pěti hrdinkami. Postupně se budou lépe poznávat a přátelit.

Drive Girs od studia Bergsala Lightweight u nás bude vydávat Rising Star Games od 26. května. Titul je určen primárně pro PS Vitu a půjde koupit jak digitálně, tak dokonce v krabičce. Osobně jsem na hru hodně zvědavý, protože svým vzhledem nepůsobí nijak převratně a od Famitsu dostala dokonce jen 27 bodů ze 40 (7/7/6/7).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama