Super Cloudbuilt oznámen pro PS4, Xbox One a PC
Novinka Super Cloudbuilt oznámen pro PS4, Xbox One a PC

Super Cloudbuilt oznámen pro PS4, Xbox One a PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Předělávka původního Cloudbuiltu má vyjít ještě letos v létě.

Reklama

Coilworks a Double Eleven společně oznámili předělávku a zároveň aktualizovanou verzi PC hry z roku 2014 Cloudbuilt. Pod názvem Super Cloudbuilt nově vyjde pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC (přes Steam) letos v létě.

Super Cloudbuild je přepracovaná úplně kompletně "od základních herních mechanizmů". Nové verze hry bude obsahovat všechen stahovatelných obsah, vydaný pro základní Cloudbuilt, navíc se může pochlubit vylepšenou grafikou, rozhraním, umělou inteligencí a optimalizací. Má jít o takzvané "definitivní vydání" Cloudbuiltu, který má být pro nové hráče daleko intuitivnější, ale také má být hlubší a variabilnější. Díky tomu půjde hru daleko více prozkoumávat a budete mít více času na získání lepšího, vyššího skóre.

V Super Cloudbuiltu se probouzíte jako mladá vojanda Demi, v prázdných zdech zničené budovy v centru podivného nového světa, která je také úplně odříznuta od svého starého života a od fyzického těla. Zmatená a osamocená se snaží Demi překonat všechny překážky nové reality.

Pro pohyb, skákání a běh využívá Demi raketový exo-oblek. Při objevování nových prostorů se postupně dozvídá více a dokáže si představit svou vlastní budoucnost, a co ji ještě čeká. Demi svými činy vytvoří několik různých zakončení hry. Podle toho, jak se naučí chápat a přijímat svůj nový svět. Nebo může začít pochybovat o své vlastní realitě a pokusit se ji vzdorovat.

Super Cloudbuilt je opravdu rychlý, akcí nabitý speedrunning, nabízející hráčům různé schopnosti, výzvy a za jejich porážení i nové zlepšení. Speedrunneři mohou o nejvyšší příčky soupeřit v on-line žebříčku ve třech herních módech (Story, Ranked a Rush) s celkovým počtem 177 výzev, u kterých jdou navolit další možnosti: Time Trial, No Ammo, Fragile, Supercharge, Beacon a Pathfinder.

Super Cloudbuilt kombinuje všechny předchozí úrovně, dodaných formou DLC, základní hru a nabízí vylepšenou grafiku, rozhraní a optimalizaci pro nové hráče i staré fanoušky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama