Zing briefing - Assassins Creed film, střípky o Xbox One, Medal of Honor pro Vita
Medal of Honor Novinka Zing briefing - Assassins Creed film, střípky o Xbox One, Medal of Honor pro Vita

Zing briefing - Assassins Creed film, střípky o Xbox One, Medal of Honor pro Vita

Michal Burian

Michal Burian

4

Dále dodatečné balíčky pro HD remake Resident Evil: Revelations, Plants Vs Zombies Adventures na Facebooku, homepage pro DriveClub, blíží se podrobnosti o DLC pro Metro: Last Light, launch trailer Wii U verze Sniper Elite V2 a další.

Reklama

Zing briefing je speciální článek, ve kterém vám budeme nepravidelně přinášet zprávy z herního světa a občas také nějaké zajímavosti. Jde především o článek nabízející informace, které nebyly publikovány v klasických novinkách. Náměty na vylepšení nám můžete posílat na e-mail šéfredaktora nebo se s nimi podělit níže v komentářích.

Film podle série Assassins Creed by se v kinech měl objevit v roce 2015 s tím, že jednu z hlavních rolí si zahraje Michel Fassbender (Prometheus a X-Men: First Class). Není ovšem známo, zda půjde o Desmonda Milese nebo o jednoho ze slavných zabijáků. Scénář má mít na starost spisovatel Michael Lesslie, jenž prozatím není podepsán pod ničím zajímavým.

EA pověřilo studio Slant Six (Resident Evil: Operation Raccoon City) vývojem Vita verze Medal of Honor. Ta byla buď zrušena, nebo se na ni stále pracuje. Ex-vývojář Alex Carigi zveřejnil na internetu pouze artwork bez dalších podrobností.

HD remake Resident Evil: Revelations, který tento týden vychází pro PC, PS3, Xbox 360 a Wii U, se zároveň s uvedením na trh dočká DLC balíčků. Resistance Set a Enhancement Set nabídnou upgrad zbraní (šest dílů), každý za 2 eura (160 MSP). 11. června pak za 3 eura (240 MSP) vyjdou dvě nové postavy pro Raid mód (Rachael Ooze a Lady Hunk) a 18. června za 1 euro (80 MSP) bude uvolněno pre-order DLC se zbraněmi - upgrady pro Jill Valentine, Parker Luciani a Jessica Sherawat.

Na Facebooku si můžete zahrát Plants Vs Zombies Adventures od PopCap. Hra nabízí deset nových typů zombíků, nové power-upy, jedenáct nových rostlit a 12 map.

Xbox One nebude podporovat hry, které vyšly na Xbox 360, stejně tak starší gamepad.

Pokud se příští měsíc chystáte do Velké Británie, tak od 22. do 23. června si na herní akci Rezzed v Birminghamu budete moci zahrát strategie Total War: Rome 2 a Company of Heroes 2 od Creative Assembly a Segy.

Spuštěny oficiální internetové stránky závodů DriveClub, které vyjdou na PS4 od tvůrců MotorStorm.

Majitelé Gold účtu Xbox Live si mohou zakoupit dodatečné balíčky pro Alan Wake: American Nightmare s padesátiprocentní slevou. Většinou za 400 MSP.

Ratchet & Clank: QForce pro Vitu se na PlayStation Store objeví 22. května.

Zítra se dočkáme CG traileru ze sci-fi střílečky Destiny od Bungie (bývalí tvůrci Halo série).

Launch trailer připomíná vydání Wii U verze Sniper Elite V2, která nabízí oproti konzolovým, respektive PC verzi, navíc nové efekty a samozřejmě i využití GamePadu, především pro zaměřování.

V průběhu dnešního dne mají být odhaleny podrobnosti o Season Passu a singleplayerovém DLC pro Metro: Last Light.

Na včerejší prezentaci se Microsoft zaměřil především na představení next-gen konzole Xbox One, zatímco na červnové E3 se dozvíme detaily a budou nám odhaleny připravované hry, mj. i první titul od studia Black Tusk, které pracuje na neoznámené nové značce.

Indie vývojáři komentují Xbox One. Prozatím nejsou moc nadšeni a raději vyčkávají, co přinese E3.

Se svou hrou pro Xbox One se na E3 pochlubí také tvůrčí celek ze studia Rare. Jejich hra bude vycházet z nějaké historie jejich značky. Pravděpodobně půjde o další titul pro Kinect, možná nové Killer Instinct, Banjo-Kazooie nebo Perfect Dark.

NHL letos na next-gen konzole nevyjde. EA Sports se podle svých slov soustředí na aktuální generaci. Takže NHL si na Xbox One a PS4 zahrajeme nejdříve v roce 2014.

Cena akcií Sony hodinu po oznámení Xbox One stoupla o 8,5 procent, zatímco akcie Microsoftu klesly o 0,93 procent. Dokonce i akcie Nintenda šly nahoru, o jedno procento.

Xbox One bude mít pevně zabudovaný HDD. To znamená, že si nebudete moci dokoupit větší disk (prodávat se bude s 500 GB), avšak budete si ho moci rozšířit pomocí interního harddisku přes USB 3.0.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama