Zlaté členství Xboxu v lednu nabídne Zombi nebo Tomb Raider: Underworld
Army Of Two Novinka Zlaté členství Xboxu v lednu nabídne Zombi nebo Tomb Raider: Underworld

Zlaté členství Xboxu v lednu nabídne Zombi nebo Tomb Raider: Underworld

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Předplatitelé Xbox Live Gold budou mít na začátku roku přístup i k The Incredible Adventures of Van Helsing 3 a Army of Two.

Reklama

Microsoft těsně před svátky odhalil, jaké hry si budou moci v lednu zdarma stáhnout a zahrát předplatitelé služby Xbox Live Gold. V nabídce najdeme třeba Zombi od Ubisoftu. Tahle zombie akce zasazená do prostředí Londýna původně vyšla pro Wii U pod názvem ZombiU a jako Zombi dorazila na Xbox One (a na PC a PS4) v roce 2015.

Dalším zajímavým, i když poněkud starším titulem je Tomb Raider Underworld z roku 2008, poslední plnohodnotné dobrodružství „klasické“ Lary Croft, po němž následoval restart série z roku 2013. Underworld je přitom k dispozici nejen pro Xbox One, ale i pro Xbox 360. Na obou konzolích si zahrajete i Army of Two a nabídku uzavírají The Incredible Adventures of Van Helsing 3 pro Xbox One.

The Incredible Adventures of Van Helsing 3 – od 1. do 31. ledna pro Xbox OneZombi – od 16. ledna do 15. února pro Xbox OneTomb Raider Underworld – od 1. do 15. ledna pro Xbox One a Xbox 360Army of Two – od 16. do 31. ledna pro Xbox One a Xbox 360

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama