Známe datum vydání Persony 5 Royal na západě
Persona 5 Novinka Známe datum vydání Persony 5 Royal na západě

Známe datum vydání Persony 5 Royal na západě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

V prodeji bude fyzicky v Launch a Phantom Thieves edicích, digitálně jako Deluxe a Ultimate edice.

Reklama

A je to tady! Atlus konečně oznámil datum vydání rozšířené verze Persony 5 (naše recenze zde). Persona 5 Royal vyjde na západě ve verzi pro PlayStation 4 už 31. března 2020.

V prodeji bude fyzicky Launch Edition (za 59,99$), která bude obsahovat limitovaný steelbook a dynamické téma pro PlayStation 4 na stáhnutí. Dále půjde zakoupit Phantom Thieves Edition (za 89,99$) s maskou Jokera, steelbookem, soundtrackem na CD, sběratelským boxem, artbookem a uměleckou knihu a s dynamickým tématem pro PlayStation 4 ke stáhnutí.

Digitální edice budou ve verzích Deluxe (za 69,99$) s add-onem Kasumi Costume Bundle a v Ultimate Edition (za 99,99$) s Persona 5 Royal DLC Packem, který obsahuje kostým, bitvy a personu z Kasumi Costume Bundle, z Battle Bundle a z Persona Bundle, plus šest dalších kostýmových balíčků.

DLC, které jsou součástí digitálních verzí Deluxe a Ultimate, půjde zakoupit také samostatně a za předobjednání digitálních standardních edicí dostanete dynamické téma pro PlayStation 4.

Atlus ještě také připojil informaci, že veškerý dodatečný obsah ke stažení pro původní Personu 5 již bude zdarma součástí Royal verze.

Dodáváme, že Persona 5 Royal byla poprvé vydána v Japonsku pro PlayStation 4 31. října 2019 a 20. února 2020má v Asii vyjít anglicko/čínská jazyková verze.

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama