Známe první detaily o Tales from the Borderlands
Novinka Známe první detaily o Tales from the Borderlands

Známe první detaily o Tales from the Borderlands

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Díky panelu na konferenci SXSW jsme se dozvěděli několik detailů o hlavních protagonistech a vyprávění příběhu chystané série od Telltale Games zasazené do světa Borderlands.

Reklama

Jak asi každý fanoušek tuší, Tales from the Borderlands, které vyvíjí Telltale Games ve spolupráci s Gearboxem, se odehrává po událostech Borderlands 2. Ve hře se přitom budeme moci ujmout rolí dvou protagonistů. Fiony, podvodnice schopné téměř hypnotizovat ostatní svou rychlou řečí, a Rhyse, zaměstnance Hyperionu s kybernetickými implantáty, jež mu umožňují hackovat.

Rhys ani Fiona nejsou Vault hunteři, ale spíše prostí obyvatelé Pandory. Oba protagonisté budou každopádně ovladatelní a každý nabídne odlišný úhel pohledu na veškeré dění. Hráč se tak přesně nedozví, jaká je pravda, musí se rozhodnout, co se té pravdě asi blíží nejvíc.

Dobrá zpráva je, že Tales from the Borderlands bude na rozdíl třeba od The Walking Dead hodně zaměřené na humor.

Stejně tak můžeme očekávat návrat některých postav z obou dílů Borderlands, nicméně Telltale tvrdí, že hra je spíš vedlejší příběh zasazený do stejného univerza. Takže pokud se někdo známý objeví (v traileru jsme viděli obchodníka Marcuse a takový Claptrap určitě nebude chybět), neměli by pravděpodobně sehrát nějakou zásadní úlohu jako v klasických dílech od Gearboxu.

Podle všeho můžeme také ve hře očekávat pasáže, kde si trochu zastřílíme. Akorát to střílení bude v Telltale stylu. Těžko říct, co přesně si pod tím představit, snad ale půjde o něco víc interaktivního než v The Walking Dead.

Ohledně data vydání stále platí, že se Tales from the Borderlands dočkáme v letošním roce. Platformy ještě neznáme, ale se očekávat totéž, co u jiných sérií od Telltale, ačkoliv tentokrát pravděpodobně dojde i na vydání na nové konzole.

Pokud máte necelých 50 minut času, můžete níže zhlédnout i záznam celé přednášky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama