Známe systémové požadavky Dragon Age 2
Dragon Age 2 Novinka Známe systémové požadavky Dragon Age 2

Známe systémové požadavky Dragon Age 2

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

9

Vedení BioWare pustilo mezi fanoušky informace o hardwarových požadavcích druhého Dragon Age + Combat Walkthrough a galerie.

Reklama

Zatím to tedy vypadá, že si hru zahrajete i na obyčejném Core 2 Duo procesoru o frekvenci alespoň 1,8 GHz (případně ekvivalentu v podobě AMD Athlon 64 X2), 1 GB RAM (1,5 GB pokud máte Visty, nebo 7) a grafické karte Radeon HD 2600 Pro s 256MB pamětí, potažmo GeForce 7900 GS.

Doporučené nároky nicméně operují s procesorem o frekvenci minimálně 2,4 GHz, 2 GB RAM (4 GB pro Visty a 7) a ATI 3850 s přinejmenším 512 MB paměti, případně GeForce 8800GTS. Pokud si nicméně budete chtít užít všech vymožeností DirectX 11, budete muset sáhnout po kartě ATI 5850 (GeForce 460), nebo lepší.

Hra vám každopádně na disku tak jako tak zabere nějakých 7 GB místa, v nichž se ukrývají i dva způsoby vedení boje, které nedávno představil Mike Laidlaw.

BioWare prý myslí na všechny a zatímco akčněji ladění hráči si budou moci potyčky užívat v reálném čase, pro ty konzervativnější studio počítá se začleněním tzv. taktického módu, využívajícího možnosti pausování. V závislosti na situaci však údajně nebude problém oba styly všemožně kombinovat.

Závěrem pro vás máme nové video, kde vám producent víc přiblíží bojový systém a dva nové obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama