Známý insider znovu láká na remake Clock Tower
Novinka Známý insider znovu láká na remake Clock Tower

Známý insider znovu láká na remake Clock Tower

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pracuje na něm nejspíš studio WayForward, oznámení příští týden.

Reklama

Před pár měsíci jsme informovali o tom, že známý insider Dusk Golem, který se věnuje především značkám jako Resident Evil, Silent Hill a dalším hororům, láká na návrat nějaké herní hororové série. Konkrétně má být ve vývoji remake a jde podle něj o značku, která byla u ledu víc než 10 let, byť později upřesnil, že mezitím jedna hra vyšla, ale téměř nikdo o ní neví. Na takový popis seděly dvě série: F.E.A.R. a Clock Tower. Nyní to čím dál víc začíná vypadat, že půjde o tu druhou z nich.

Japonská společnost Sunsoft, jež vlastní práva na tuto značku a několik let na poli videoher nepůsobila, zažívá velký návrat. První vlna oznámení proběhla už loni v létě a na samotném závěru konference byl naznačen jakýsi remake. Zdá se tedy, že nadešel čas, neboť druhá konference Sunsoftu proběhne už příští čtvrtek 20. dubna v 8:00 ráno našeho času.

Dusk Golem k ní na Twitteru napsal, že zde bude něco pro old school fanoušky hororu. A zároveň zdůraznil slova "Way" a "Forward". Důvod? Velmi pravděpodobně jde o narážku na americké studio WayForward, jež stojí například za sérií skákaček Shantae nebo chystaným remakem Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp. Právě tohle studio by zřejmě na remaku Clock Tower mohlo pracovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama