Zoo Tycoon Friends pro Windows 8 a Windows Phone
Novinka Zoo Tycoon Friends pro Windows 8 a Windows Phone

Zoo Tycoon Friends pro Windows 8 a Windows Phone

Michal Burian

Michal Burian

7

Obě verze budou free-to-play a vzájemně synchronizované, abyste kdykoliv mohli hrát, na čem chcete v rámci Windows 8 a Windows Phone.

Reklama

Když se před časem Microsoft kasal, že bude podporovat PC hry, tak spousta hráčů nešetřila posměšky s tvrzením, že půjde o nějaké menší hry. Bohužel měli pravdu. Dnes totiž došlo k oznámení Zoo Tycoon Friends, což má být free-to-play zoo sim pro Windows 8 a Windows Phone. Vyjít má ještě letos v létě.

Vývoj má na starost kanadské studio Behaviour Interactive (Naughty Bear, Doritos Crash Course, Transformers: Dark Of The Moon) a hra vám má umožnit stavět a starat se o svou vlastní zoologickou zahradu doma nebo na cestách. Obě verze budou propojeny - synchronizace uložených pozic mezi Windows 8 a Windows Phone. Hru tak můžete rozehrát doma u PC a pokračovat třeba ve vlaku na svém mobilu s operačním systémem WP.

Zoo Tycoon Friends má obsahovat přes 40 jedinečných druhů zvířat, o které budou moci hráči pečovat. Dostanou pochopitelně možnost stavět nejrůznější budovy, včetně bufetů, stejně tak cestičky, dekorace a v neposlední řadě výběhy a klece pro svá zvířata. Hráč bude krmit, léčit a hrát si se zvířaty, stejně tak pečovat o mláďata.

Friends není v názvu jen tak, bude vám umožněno navštívit zoo svého kamaráda a pomoci mu s péčí o zvířata. Dají se za to očekávat i nejrůznější bonusy a odměny, titul totiž nebude postrádat Xbox achievementy a žebříčky.

Z mého pohledu je smutné, co se z kdysi slavné série stalo. V mládí jsem hrával starší tituly, které na svou dobu byly propracované, a dokázali zabavit na dlouhé zimní večery. Chtělo by to konečně právoplatného nástupce, který si nebude hrát na nějaký cirkus.

Připomeňme, že v loňském roce vyšlo Zoo Tycoon pro Xbox One a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama