Zrušení akce Legacy of Kain nás může mrzet
Novinka Zrušení akce Legacy of Kain nás může mrzet

Zrušení akce Legacy of Kain nás může mrzet

Michal Burian

Michal Burian

12

Třicetiminutové video z Legacy of Kain: Dead Sun, akční hry pro Xbox 360 a PS3, která byla zrušena v roce 2012.

Reklama

Zhruba tři roky tým z britských Climax Studios pracoval na Legacy of Kain: Dead Sun. Šlo o novou akční AAA hru pro PlayStation 3 a Xbox 360, kterou Square Enix nakonec zrušila a plán s vydáním stornovala někdy v průběhu roku 2012.

Vydavatelská společnost Square Enix se podle dostupných informací bála, že Legacy of Kain: Dead Sun nenaplní prodejní plány. To rozhořčilo samotné vývojáře, kteří byli nadšeni, že na takové hře pracují. Jednoho dne přišli ale do práce a dozvěděli se, že hra byla zrušena.

Legacy of Kain: Dead Sun měl prý obsahovat online deathmatch režim, který neměl nic společného s hlavní kampaně. Ten nakonec přežil a znovu povstal v titulu Nosgoth. Jeden ze zdrojů na fóru NeoGAF ještě poznamenal, že hra během vývoje se stále rozšiřovala a podle jeho slov se uvažovalo o tom, že vyjde zároveň s PlayStation 4. Šlo by tak o launch titul nové konzole od Sony.

Oblast ve videu níže byla pojmenovaná The Wetlands a šlo o lokalitu s rozsáhlými dungeony, v nichž se skrývali obrovští bossové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama