Ztrátu Ligy mistrů nahradí u PES 2019 rovnou 7 nových lig
Novinka Ztrátu Ligy mistrů nahradí u PES 2019 rovnou 7 nových lig

Ztrátu Ligy mistrů nahradí u PES 2019 rovnou 7 nových lig

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Konami má exkluzivní smlouvu na ruskou ligu.

Reklama

V sobotu večer v Kyjevě proběhne finále Ligy mistrů. O titul nejlepšího týmu Evropy se popere španělský Real Madrid s hvězdným Cristianem Ronaldem a anglický Liverpool, kde v poslední době září egyptský záložník Mohamed Salah. Ať už zápas dopadne jakkoli, v tento den budou smutnit fanoušci japonské fotbalové série Pro Evolution Soccer. Společnost Konami totiž přišla o licenci. S organizací UEFA se měla dohodnout konkurenční Electronic Arts, která díky tomu získala Ligu mistrů a Evropskou ligu pro sérii FIFA od letošního ročníku.

Ztrátu Ligy mistrů mají v PES 2019 nahradit nové ligy. Dnes vyšlo najevo, že půjde hned o 7 nových, licencovaných lig. Hráči se mohou těšit na dánskou Superligu, portugalskou NOS ligu, belgickou Pro League, švýcarskou Super League, skotskou Premiership Ladbrokes, argentinskou Superligu a na ruskou Premier ligu. Ta bude v PES 2019 exkluzivně a Konami je na ruskou ligu náležitě hrdá. PES 2019 tak bude jedinou fotbalovou hrou, jež přinese všechny licencované ruské kluby, mezi nimi je CSKA Moskva, Zenit Petrohrad a Spartak Moskva.

Otázkou je, zda tyto méně zajímavé ligy dokážou u komunity nahradit Ligu mistrů. Přece jen, ze statistik vyplývá, že hráči nejvíce hrají za celosvětově známé fotbalové kluby, zejména z Premier League a španělské LaLigy. Jak jste na tom vy?

PES 2019 vyjde 30. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama