Zveřejněny HW nároky Life is Strange: Before the Storm
Novinka Zveřejněny HW nároky Life is Strange: Before the Storm

Zveřejněny HW nároky Life is Strange: Before the Storm

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Na dnešní poměry jsou střídmé, ačkoliv jsou mnohem vyšší než požadavky původního Life is Strange. Neobejdete se třeba bez 64-bitového operačního systému.

Reklama

Tvůrci Life is Strange: Before the Storm, epizodické minisérie dějově předcházející původnímu Life is Strange z roku 2015, na Steamu zveřejnili HW nároky hry. V porovnání s požadavky ostatních soudobých titulů se určitě nedají považovat za kdovíjak vysoké, zajímavé ale je, že jsou mnohem vyšší než nároky původního Life is Strange.

Možná že bude Before the Storm hezčí, a tedy náročnější, možná se tvůrci nechtěli příliš zdržovat s optimalizací pro starší, méně výkonný hardware. A možná jde o jeden ze stále častějších případů HW požadavků, které jsou víceméně vycucané z prstu a nereflektují skutečnou náročnost hry. Pravdu se nejspíš dozvíme až po vydání první epizody, k němuž dojde 31. srpna.

Minimální požadavky: Operační systém: Windows 7 nebo vyšší (64-bitový operační systém nutností) Procesor: Intel Core i3-2100 (3.1GHz) nebo AMD Phenom X4 945 (3.0GHz) Paměť: 3 GB RAM Grafická karta: AMD Radeon R7 250 (2GB) nebo NVIDIA Geforce GTX 650 (2GB) DirectX: Verze 11 Pevný disk: 14 GB volného místa Dodatečné poznámky: 32-bitové operační systémy nejsou podporovány

Doporučené požadavky: Operační systém: Windows 10 64-bit Procesor: Intel Core i3-6100 (3.7GHz) nebo AMD Athlon X4 845 (3.5GHz) Paměť: 6 GB RAM Grafická karta: AMD Radeon RX 460 (4GB) nebo NVIDIA Geforce 1050 (4GB) DirectX: Verze 11 Pevný disk: 14 GB volného místa

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama