Zvláštní post-apokalyptická edice Mad Maxe
Mad Max Novinka Zvláštní post-apokalyptická edice Mad Maxe

Zvláštní post-apokalyptická edice Mad Maxe

Michal Burian

Michal Burian

12

Zatím se prodává pouze v zahraničí a obsahuje sběratelskou edici hry společně s drobnostmi a Blu-ray diskem, kde najdete film Mad Max: Fury Road.

Reklama

Sběratelská edice hry Mad Max nenabídne sošku/figurku nebo repliku pistole či něco podobného, ale úplně něco jiného. Tohle je post-apokalyptická edice, která bude obsahovat sběratelskou edici hry společně s Blu-ray diskem na kterém najdete film Mad Max: Fury Road (Šílený Max: Zběsilá cesta).

Aby toho nebylo málo, tak hráči ještě ve sběratelské edici najdou steelbook, speciální box, dodatečný balíček Ripper a mini SPZ.

Na jednu stranu je dobře, že sběratelská edice Mad Maxe neobsahuje žádnou figurku. Stačí si vzpomenout na problémy u Batman: Arkham Knight, kde byla jedna edice zrušena kvůli problémům s kvalitou Batmobilu. Doufejme, že tentokrát vše bude lepší, stejně tak nebude PC verze Šíleného Maxe trpět chybami a špatnou optimalizací jako pozastavený Batman na PC.

Post-apokalyptickou edici zatím prodává pouze australský obchod EB Games ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One za 130 australských dolarů. V přepočtu 2400 Kč.

Mad Max vychází 1. září pro PC, PS4 a Xbox One. Hru předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama