Star Wars: The Old Republic opravdu přejde na free-to-play model
Star Wars: The Old Republic Novinka Star Wars: The Old Republic opravdu přejde na free-to-play model

Star Wars: The Old Republic opravdu přejde na free-to-play model

Martin Cvrček

Martin Cvrček

78

Byla to sice jen otázka času, přesto nové oznámení určitě potěší. MMO ze světa Star Wars od BioWare čeká skutečný přechod na free-to-play.

Reklama

Konečně je to tady. BioWare skrz oficiální web oznámilo, že kromě klasického předplatitelského modelu nabídne jejich MMO i možnost free-to-play, a to někdy ke konci letošního roku (v listopadu). Zatím není jasné, v čem přesně budou f2p hráči omezení ve srovnání s těmi, kteří budou stále platit měsíční poplatky (pokud se vůbec někdo takový najde), k dispozici však bude všech osm hratelných tříd, s nimiž bude možné dosáhnout až 50. levelu, což nezní vůbec špatně.

Tvůrci však nechtějí nijak zapomínat na aktuální předplatitele, naopak jim chce poskytnout víc a víc obsahu. Díky tomu už nyní zavedli do hry novou měnu, Cartel Coins, s nimiž je možné nakupovat speciální výbavu a další zlepšení, třeba masku Dartha Nihiluse z Knights of the Old Republic II nebo sithský meditační trůn. Předplatitelé nyní dostali 150 Cartel Coins za každý zaplacený měsíc, od 1. srpna až do přechodu na free-to-play budou dostávat 200, a navíc ten, kdo si koupil sběratelskou edici, obdrží rovných 1000 Cartel Coins. BioWare navíc slibuje i novou Operation (Terror from Beyond), nové hrdinské mise na planetě Belsavis, vesmírné bitvy pro hráče na 50. levelu, nového smrtícího spolubojovníka (droid HK-51), pro vyznavače PvP i novou Warzone s názvem Ancient Hypergate, a pár dalších bonusů.

Ačkoliv je jasné, že free-to-play možnost bude zavedena především díky prodejním neúspěchům, producent Jeff Hickman prohlásil v dopise fanouškům, že to chtějí především kvůli stížnostem mnoha hráčů, kteří prostě nemohou platit každý měsíc, ale kteří zároveň tvrdí, že pokud by za nic platit nemuseli, rádi se vrátí. S něčím takovým se koneckonců i my celkem ztotožňujeme. A co vy? Zkusíte The Old Republic po přechodu na free-to-play?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama