Letos nevyjde Need for Speed, EA chce inovativní díl
Need for Speed Novinka Letos nevyjde Need for Speed, EA chce inovativní díl

Letos nevyjde Need for Speed, EA chce inovativní díl

Michal Burian

Michal Burian

51

Po více jak deseti letech se Electronic Arts rozhodla, že letos nevydá nové Need for Speed.

Reklama

Přes deset let každý rok vychází nové závody ze série Need for Speed, kdysi oblíbená značka se pomalu dostávala na černou listinu hráčů, s každým novým dílem to bylo horší a horší. Zdá se, že si to vedení společnosti Electronic Arts uvědomilo, rozhodlo se totiž, že letos žádné nové Need for Speed nevyjde. Vývojáři tak dostanou více času na vývoj.

Poprvé od roku 2001 se stane, že si nezahrajeme nové NFS. Ghost Games se tak novému dílu může více věnovat a dát hráčům to pravé NFS. Zajímavé je, že se tak děje v roce, kdy se v kinech objevil první film podle NFS a je v plánu ambiciózní Project Cars a DriveClub.

Marcus Nilsson z Ghost Games zaslal fanouškům otevřený dopis, ve kterém slibuje, že naslouchají prosbám a chtějí konečně vytvořit pořádné Need for Speed, po kterém většina příznivců touží.

,,Rozhodli jsme se, že přeskočíme rok 2014, abychom mohli pracovat na vysoce inovativním Need for Speed pro rok 2015 postavený na hratelnosti a zážitcích, z kterých budete mít radost a které očekáváte," nechal se slyšet Nilsson a dodal, že zapojí do vývoje hráče, s kterými se budou radit o budoucnosti, včetně hratelnosti a různých funkcí.

Poslední Need for Speed vyšlo v roce 2013 s podtitulem Rivals od Ghost Games. Samotná série sahá do 90. let. Pokud budeme počítat spin-off Motor City Online z roku 2001, tak značka vycházela každý rok dlouhých 12 let, respektive 11, v roce 2002 dorazilo na pulty obchodů Need for Speed: Hot Pursuit 2.

U kormidla se vystřídalo několik studií, včetně Ghost Games, Slightly Mad Studios, EA Black Box, nebo EA Singapur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama