Reboot Need for Speed bude hlavně o tuningu a získávání reputace
Need for Speed Novinka Reboot Need for Speed bude hlavně o tuningu a získávání reputace

Reboot Need for Speed bude hlavně o tuningu a získávání reputace

Jan Kalný

Jan Kalný

49

Obchody pomalu spouštějí předobjednávky nového dílu Need for Speed a zákonitě s nimi také přichází popis hry. A zatím to zní dobře.

Reklama

Před dvěma dny jsme se dočkali prvního teaser traileru odhalující nový díl Need for Speed, který má za cíl restartovat značku. Dříve se hodně mluvilo o pokračování Undergroundu, Most Wanted a Carbonu, pro mnohé nejlepší díly série. Nakonec nemusíme být tak daleko od pravdy.

Spousta obchodů spouští své předobjednávky a k nim také popis hry, které někdy odhalují dost věcí. A jeden takový případ je i nyní.

V novém Need for Speed se máme údajně dočkat rozsáhlé a autentické úpravy aut, více možností jak hru hrát, nelineárního příběhu a velkého otevřeného světa, ve kterém nalezneme centrum města, kaňony a přístav. Vše pod rouškou tmy.

„Vytvořte si svou vlastní cestu plnou různých příběhů a získávání reputace na vaší cestě, abyste se stali ultimátní ikonou,” dočteme se například na irské verzi obchodu GameStop. Mluví se o pěti originálních způsobech, jak bude možné zvítězit; Speed (rychlost), Style (styl), Build (tvorba), Crew (tým) a Outlaw (útěk).

Pochopitelně v tom všem budou hrát největší roli automobily. Hratelnost má být arkádová a hráč má mít možnost upravit si vozidlo tak, aby odráželo jeho osobnost. Dopomoci tomu má rozsáhlý vizuální a výkonový tuning.

S tím také souvisí to, že se generální manažer Ghost Games podělil pro GameSpot o informaci, že si Need for Speed dříve vedlo v prodejích lépe.

„Need for Speed před deseti lety prodalo o hodně více kopií než teď. To znamená, že se můžeme zlepšit. Máme v rukou velkou a známou značku, která je navíc silná. A myslím, že máme spoustu dobrých nápadů pro tuhle značku.”

Jestli se povede novému dílu navrátit zašlou slávu sérii, na to si musíme počkat. Pokud bychom ale měli věřit novým informacím, rozhodně to zatím vypadá nadějně. Na E3 bychom se měli dozvědět hodně nových věcí, tak uvidíme. Do té doby nezbývá než čekat a doufat.

Thx NfsGame.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama