Plešatý Agent 47 se vrací v Hitmanovi. Bude rozdělen na „epizody” s příměsí early accessu
Novinka Plešatý Agent 47 se vrací v Hitmanovi. Bude rozdělen na „epizody” s příměsí early accessu

Plešatý Agent 47 se vrací v Hitmanovi. Bude rozdělen na „epizody” s příměsí early accessu

Jan Kalný

Jan Kalný

26

Agent 47 je zpět a zahrajeme si za něj v novém díle, který se jmenuje jenom Hitman. <strong>Doplněno o nové detaily.</strong>

Reklama

Vydavatelská společnost Square Enix se krátce po první ukázce nového Hitmana (viz trailer níže) také podělila o velmi zajímavou informaci. Tohle je něco, co asi čekal jen málokdo. Jestli vůbec někdo. Jak se totiž zdá, Hitman by měl být rozdělaný na epizody s příměsí early accessu. Nečekejte ale epizody po vzoru her od TellTale, epizodami se rozumí samotné mise.

8. prosince na nás čeká několik misí, jejichž počet plánuje Square Enix, samozřejmě zdarma, rozšiřovat následující rok. „S příměsí early access” se pak rozumí to, že tvůrci plánují naslouchat názorům hráčů. Nelíbil se vám třeba nějaký level, protože vám například nesedla lokace? Řekněte jim to a pokusí se těmto chybám v nových levelech vyvarovat.

Nemusíte se ale bát, že budete mezi jednotlivými příběhovými levely čekat dlouhé dny. Tvůrci také plánují vydávat mezitím menší mise a kontrakty, abyste se nenudili.

„Důležité je to, že chceme hru vytvářet s vámi, hráči. Budeme vylepšovat hratelnost, tvořit nový obsah a události založené na vaší zpětné vazbě, takže hra bude postupem času lepší a lepší.”

Co si myslíte o tomto velmi zajímavém a nutno říct, že poměrně riskantním kroku? Za sebe to vidím pozitivně. Alespoň hra vydrží déle.

V novém Hitmanovi se také vrátí systém savů, nikolik checkpointů a systém Contracts z Absolution, který byl mezi komunitou docela úspěšný. Tvůrci také lákají na detailnější, větší a otevřenější lokace než kdy dříve.

Původní zpráva

Nový Hitman vyjde na konzole a PC již 8. prosince letošního roku. Informací o příběhu zatím moc není, víme, že opět budeme hrát za Agenta 47, který se vrací, aby eliminoval své cíle. Podporovat ho opět bude kolegyně Diana Burnwood, společně odhalí nejvyšší spiknutí světa a cestovat budeme po celém světě.

PlayStation bude mít exkluzivitu v podobě bety, která bude jako první právě na PS, stejně tak s PS verzí dostane 6 exkluzivní kontraktů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama