Nový Hitman odložen až na březen
Novinka Nový Hitman odložen až na březen

Nový Hitman odložen až na březen

Jan Kalný

Jan Kalný

25

Pokud jste si chtěli pod stromeček nadělit nový díl Hitmana, budete si muset počkat na měsíc, ve kterém se budou příští rok slavit Velikonoce.

Reklama

Trochu nečekané, ale mnohými možná i vítané - HITMAN byl odložen. A to přesněji řečeno až na březen příštího roku. Tvůrci tuto novinku oznámili na oficiálních stránkách hry. Nevíme, co přesně vedlo IO-Interactive a Square Enix k odložení hry, ačkoli tvrdí, že to je proto, aby byla hra zkrátka dodělanější.

Víme ale, že tvůrci nyní slibují více obsahu v základní verzi hry a stejně tak častější aktualizace, než měli původně v plánu. Což mělo být, podle toho, co proflákl Amazon, původně sedm misí.

Příští týden bychom se také měli dočkat dalších informací ohledně data vydání. Na závěr tvůrci ještě vydali porovnávací infografiku, která uzkazuje největší level z Hitman: Absolution (Streets of Hope) a level z Paříže v novém Hitmanovi.

Paříž by měla být šestkrát větší než Streets of Hope. V módu Contracts by také mělo být šestkrát více potenciálních cílů na zabití. A kromě toho obsahuje level v Paříži sto možných nehod, 70 výzev, 60 místnosti a 25 unikátních oblastí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama