Rychlé dojmy z druhé epizody Hitmana
Novinka Rychlé dojmy z druhé epizody Hitmana

Rychlé dojmy z druhé epizody Hitmana

Jan Kalný

Jan Kalný

10

Tentokrát zavítáme do italského pobřežního městečka Sapienza, ve kterém máme rovnou tři úkoly.

Reklama

Na druhou epizodu Hitmana s názvem Sapienza, která obsahuje příběhovou misi World of Tomorrow, se těšil skoro každý vlastník původní hry. Koneckonců víme, jak dlouhá první epizoda byla. Komu ale nevadilo plnit jednu a tu samou misi stále dokola, ten mohl u hry vydržet i desítky hodin a nacházet stále nové věci (jako já). Komu ale něco takového vadí nebo k tomu nemá vůbec důvod, tomu hra vydržela se zavřenýma očima maximálně tak hodinu.

Druhá epizoda tenhle koncept nijak nemění. Dostanete do rukou jednu misi, jednu velkou sandboxovou lokaci a na měsíc se musíte zabavit. Sám jsem už měl možnost se italským městečkem Sapienza projít a velmi krátce to jde popsat asi takto: pokud se vám líbila Paříž, v Sapienze budete jako v sedmačtyřicátém nebi.

Samotná Sapienza je totiž vážně velká. Najdete zde malá náměstí, obchůdky a domky (do většiny můžete v pohodě nakráčet), velké sídlo, věž, kostelík, laboratoř v podzemí, pláž, ruiny, kanalizaci a vstoupit můžete také na řadu střech. To samozřejmě znamená, že cest k jednomu cíli je strašná spousta, s čímž jde ruku v ruce i fakt, že se vám do rukou dostane hromada výzev a pár kusů nového vybavení, mezi kterými je například zvuk vydávající „hračka" a vybuchující kačenka.

Pokud jste si koupili Full Experience, tak by se vám měla epizoda už dávno stahovat. Totéž i v případě, že jste si koupili Upgrade Pack. Pokud jste si ale koupili pouze Intro Pack a máte zájem o samotnou epizodu, máte i tuhle možnost. Na Steamu stojí samotná epizoda 8€, což je sama o sobě skvělá cena za to, co dostanete. Majitelé PS4 se samozřejmě mohou v Sapienze těšit ještě na speciální druhý kontrakt ze Sarajevo Six, přičemž majitelé všech platforem mohou už nyní kromě hlavní mise hrát i první Escalation kontrakt. První Elusive Target by snad mohl konečně brzy vyjít.

Na závěr jenom dodávám, že se v průběhu příštího měsíce (pravděpodobně zase ke konci) dočkáme Marrakéše a do budoucna nás také čekají zatím blíže nespecifikované mise a lokace v Thajsku, USA a Japonsku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama