Rychlé dojmy z bonusové letní epizody Hitmana
Novinka Rychlé dojmy z bonusové letní epizody Hitmana

Rychlé dojmy z bonusové letní epizody Hitmana

Jan Kalný

Jan Kalný

3

Tentokrát se ve dvou misích vracíme do italského městečka Sapienza a Marrakéše, abychom zabili celkem tři cíle. Takhle se nám snaží tvůrci zkrátit čekání na novou epizodu.

Reklama

Úvodní epizodu s prologem a Paříží máme dávno za sebou, stejně tak máme za sebou druhou v Sapienze a třetí v Marrakéši. Do budoucna nás čekají ještě epizody v Thajsku, USA a Japonsku v blíže nespecifikovaných lokacích. Aktuálně navíc probíhá léto a tvůrci z IO-Interactive si pro nás připravili speciální bonusovou letní epizodu.

Ta dohromady nabízí dvě mise – jednu ze Sapienzy, druhou z Marrakéše. Do těch se opět vracíme, abychom sprovodili ze světa další zabití hodné cíle.

V misi The Icon, která se odehrává v Sapienze, musíme zabít místního herce a režiséra trháku The Icon. Dino Bosco je zkrátka egoistický rádoby perfekcionista, který filmovou společnost investující do filmu přivedl takřka k bankrotu, ta se ale nemůže z kontraktu legálně vyvázat. Takže je to na nás.

V případě Sapienzy ale nečekejte celou původní mapu. Kromě toho, že se mise odehrává v noci, se také odehrává v menším areálu než hlavní mise druhé epizody. Přístup do Carusovy vily, podzemní laboratoře a pláže je kompletně odstřižený a dostat se můžete jen na náměstí před zmíněnou vilou a pár uliček s obchody, kde se to hemží strážnými, štábem a zákulisní technikou. A také davem obdivujícím vybavení a samotnou scénu, v jejímž středu dění se nachází váš cíl.

Na druhé straně tu pak máme misi A House Built on Sand. V té se přesuneme do párkrát zmíněného Marrakéše s cílem zabít dva cíle – Kong Tuo-Kwanga, vedoucí čínského budovatelského konglomerátu, a Matthieu Mendolu, architekta Tuo-Kwangova rivala, společnosti Hamilton-Lowe. Matthieu Tuo-Kwangovi nabízí tajné dokumenty z Hamilton-Lowe, včetně plánů na několikamiliardovou obchodní nabídku. A taková výměna se nesmí uskutečnit.

Stejně jako v misi The Icon, i v A House Built on Sand budete pracovat v noci. A stejně jako v The Icon, i tady máte přístup jen do určité části mapy. Švédský konzulát a místní škola jsou nedostupné a budete se pohybovat po tržišti a kavárně.

Obě mise dohromady nabízí celkem 62 nových výzev a dva nové kusy vybavení. Dýku Janbiya a figurku (resp. bombu) The Iconator. Což je, upřímně, poměrně zklamání. O ničem jiném asi není moc co říct. Se vším všudy se jedná opravdu jen o bonus na léto. Samotné mise nejsou ani nijak spojené s hlavním příběhem hry. Vlastníci Full Experience nebo Upgrade Packu mají Summer Bonus Episode zcela zdarma, takže ti nemají co řešit a není důvod se do dvou nových misí neponořit.

Ti, kteří si kupují jednotlivé epizody, taky nemají moc co řešit. A to protože tato epizoda, zatím, nejde samostatně koupit. Půjde až později, do té doby je ale jediný způsob, jak epizodu získat, pořízení Upgradu Packu nebo Full Experience.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama