Square Enix uvažuje nad remakem Secret of Mana pro Switch
Novinka Square Enix uvažuje nad remakem Secret of Mana pro Switch

Square Enix uvažuje nad remakem Secret of Mana pro Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

A také nad lokalizací kolekce Seiken Densetsu, ale nic není „potvrzeno nebo naplánováno".

Reklama

Producent Masaru Oyamada prozradil v rozhovoru pro USGamer zajímavou informaci ohledně Square Enixu. Společnost prý uvažuje nad vydáním remaku Secret of Mana také pro konzoli Switch.

Oyamada uvedl, že v době, kdy se začalo uvažovat a následně pracovat na remaku Secret of Mana, nebyl ještě Switch vůbec představen. „Jakmile jsme ale tento konkrétní remake představili, byli jsme velice překvapeni velkým zájmem a jakou zpětnou vazbu jsme od lidí dostali ohledně případné verze pro Switch." Oyamada dodal, že tyto hlasy určitě berou v potaz a že si jsou ve společnosti vědomi, že hráči chtějí také verzi pro Switch. Možná by se v budoucnu dalo počítat s vydáním na Switchi, ale v současné době není nic potvrzeno a ani naplánováno.

Producent ještě promluvil ohledně lokalizace Seiken Densetsu Collection, o kterou je na západě dost velký zájem. Konkrétně měl Square Enix na mysli první tří hry Seiken Densetsu pro Switch.

„Samozřejmě, že jsme se teď zaměřili na Secret of Mana, protože jsme v poslední části jeho vývoje, takže je momentálně těžké s určitostí říct, že kolekci vydáme," řekl Oyamada. „Ale samozřejmě jsme už měli možnost slyšet spoustu žádostí ohledně vydání této hry na západě, takže se o to jistě pokusíme, ale určitě ne v této době."

Jen připomínáme, že Secret of Mana vyjde celosvětově pro PlayStation 4, PS Vitu a prostřednictvím Steamu pro PC už 15. února a níže se ještě podívejte na 13 minut dlouhé gameplay video.

Zdroj: USgamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama