40 minut ​z hraní Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Let’s Go, Eevee!
Novinka 40 minut ​z hraní Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Let’s Go, Eevee!

40 minut ​z hraní Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Let’s Go, Eevee!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy Nintendo Switch Switch

Na letošní E3 jsme mohli vidět ukázku z nového Pokémonního titulu pro konzoli Switch.

Reklama

Už delší dobu se Nintendo netají přípravou nové hry z univerza Pokémonů, chystanou pro konzoli Switch. Ve finále jde vlastně o jednu hru ve dvou verzích, jak už jsme u této série zvyklí. Pokémon: Let's Go, Pikachu! a Pokémon: Let's Go, Eevee! má nabídnout klasický zážitek z Pokémoních RPG her, jen na nové konzoli Nintendo Switch. Jistě potěší krásná HD grafika a hratelnost, která má být blízká jak veteránům série, ale má chytnout i nováčky. Koho nebude bavit singleplayerový příběh, je tady kooperace ve dvou hráčích a propojení se hrou Pokémon GO!

Pokémon: Let's Go, Pikachu! a Pokémon: Let's Go, Eevee! půjde ovládat prostřednictvím klasických Joy-Conů, nebo nového ovladače Poké Ball Plus: Kromě pohybového ovládání může svítit různými barvami, vibrovat a vydávat zvuky jako Pokémoni. Navíc si můžete Poké Ball Plus vzít s sebou ven, kde funguje podobně jako Pokémon GO Plus.

Během živého vysílání E3 2018 Nintendo Treehouse ukázalo Nintendo 40 minut záběrů z hraní Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Let’s Go, Eevee! Kromě toho, že bude Mew součástí Poké Ballu Plus, a kterého půjde použít s každou z her, předvedl režisér hry ze studia Game Freak Junichi Masuda různé herní prvky, včetně nových částí jako je Viridian Forest a Pewter City, nebo představil Brock v Pewter City Gym.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! a Pokémon: Let's Go, Eevee! vychází 16. listopadu, ale už teď můžete předobjednávat na Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama