​Persona 3: Dancing in Moonlight a Persona 5: Dancing in Starlight dorazí koncem roku
Novinka ​Persona 3: Dancing in Moonlight a Persona 5: Dancing in Starlight dorazí koncem roku

​Persona 3: Dancing in Moonlight a Persona 5: Dancing in Starlight dorazí koncem roku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation Vita Vita

Navíc můžete získat všechny taneční Persony dohromady v kolekci Endless Night.

Reklama

Tak jsme se už konečně taky dočkali. Nebo spíše dočkáme. Po květnovém vydání her Persona 3: Dancing in Moonlight a Persona 5: Dancing in Starlight v Japonsku se i my dovídáme termín západního uvolnění těchto dvou tanečních her. Ve verzích pro PlayStation 4 (fyzicky i digitálně) a pro PS Vitu, je v Evropě vydá společnost Atlus koncem roku, konkrétně 4. prosince.

Kromě standardní edice, která bude pro PS4 stát 59,99 dolarů a pro PS Vitu 39,99 dolarů, se můžeme těšit i na speciální Endless Night Collection, obsahující nejen Personu 3: Dancing in Moonlight a Personu 5: Dancing in Starlight, tak i kód pro stažení digitální verze Persony 4: Dancing All Night. Tato kompilace se bude prodávat fyzicky i digitálně za 99,99 dolarů na PlayStation 4 a pouze digitálně za 69,99 dolarů na PS Vitu.

Obě taneční hry nabídnou naprosto ikonický návrat do světa Persony 3 a Persony 5 prostřednictvím nezapomenutelných skladeb od Shoji Megury, které má na svědomí Ryota Kozuka. Ale v soundtracích najdete i nové remixy od ATOLS, Lotus Juice, ☆ Taku Takahashi m-flo / block.fm), Jazztronik a dalších! V každé hře jde odemknout celkem 25 skladeb oblíbených u fanoušků.

Na výběr bude několik úrovní obtížnosti a jako taneční partnery si můžete vybrat třeba členy SEES a legendární Phantom Thieves. Vydavatel také potvrdil možnost vybrat si z původního japonského nebo anglického dabingu, doplněného o anglické, francouzské, italské, německé a španělské titulky.

Jenže Persona 3: Dancing in Moonlight a Persona 5: Dancing in Starlight není jen o tanci. V Social části se hráči mohou propojit se svými oblíbenými postavami a prohloubit své sociální vazby prostřednictvím různých rozhovorů a krátkých akcí. Když navíc splníte určité specifické podmínky, odemknete si zvláštní události nebo nové předměty.

A v neposlední řadě můžete pořád sbírat kostýmy!

Persona 3: Dancing in Moonlight

Persona 5: Dancing in Starlight

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama