​M​​o​bilní ​Tokyo Ghoul nakonec dorazí i na západ
Novinka ​M​​o​bilní ​Tokyo Ghoul nakonec dorazí i na západ

​M​​o​bilní ​Tokyo Ghoul nakonec dorazí i na západ

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Apple iOS Android Android

Na Tokyo Ghoul: re birth se můžeme těšit ještě před koncem roku.

Reklama

Ještě než si u nás zahrajeme survival akci Tokyo Ghoul: re Call to Exist, rozhodlo se Bandai Namco lokalizovat pro západ hru ze stejného univerza pro chytré telefony. V Japonsku známý jako Tokyo Ghoul: re invoke u nás bude před koncem roku k mání pod názvem Tokyo Ghoul: re birth ​a stáhnout si jej b​udeme moci ve verzích pro iOS a Android (předběžná registrace na Google Play je možná zde).

Tato celosvětově populární manga a anime série Tokyo Ghoul se dočkala již několika herních ztvárnění a vy si teď budete moci vytvořit tým svých oblíbených postav a zapojit se do bitvy mezi ghouly a lidmi.

Na výběr budou postavy ze sérií Tokyo Ghoul, Tokio Ghoul √A a Tokyo Ghoul: re, takže si klidně můžete vybrat mezi hrdiny poslední série, mezi nimiž jsou Haise Sasaki a Quinx, a bojovat po boku takových klasik jako jsou Ken Kaneki nebo Kisho Arima.

Titul v sobě kombinuje vzhled postav z anime, vymodelovaných do 3D a 2D ilustrace. Těmi máme na mysli speciálně nakreslené portréty, které v bitvě střídají pohybující se 3D modely. Ilustracemi se objeví vždy při rozhovorech nebo při použití speciálních dovedností.

Z více než 100 postav si vytvoříte šestičlenný tým, rozdělený na tři postavy v přední a tři v zadní linii, který budete ovládat v tap-combo battle systému. Na vás bude, abyste pomocí získaných zkušeností vyhodnotili připravované útoky a přepínáním mezi postavami vytvořili odpovídající kombo.

Mezi bitvami můžete upgradovat jako své kagune, tak i quinque, podle toho, na jaké straně se rozhodnete stát. Tím získáte další speciální schopnosti. Posílení postav a upgrady zbraní budou probíhat prostřednictvím nasbíraných předmětů.

Boj ghoulů a lidí bude probíhat v základním režimu Territory Battle, kdy budou hráči v každé sezóně rozděleni do skupin na ghouly a lidi a bojovat se bude o kontrolu nad jednotlivými tokijskými okrsky v bitvách nazvaných Dispatch.

Když vás teritoriální boj přestane bavit, můžete se pustit do křížku s ostatními hráči v bojích Strike, kde za porážku nepřátelského týmu získáte odměny. Nebo se můžete pustit do boje proti silným nepřátelům v extrémních bitvách Raid a postavit se tváří v tvář ghoulům třídy SS nebo těm nejlepším vyšetřovatelům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama