​Nelke & the Legendary Alchemists u nás vyjde začátkem příštího roku
Novinka ​Nelke & the Legendary Alchemists u nás vyjde začátkem příštího roku

​Nelke & the Legendary Alchemists u nás vyjde začátkem příštího roku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Dnes vás čekají i nové informace a screenshoty.

Reklama

V JRPG sérii Atelier je jen málo titulů, které nezačínají slovem Atelier. Jedním z nich bude po novém roce také hra Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World, která v Evropě a Severní Americe vyjde pro PlayStation 4, Switch a pro PC právě na počátku roku 2019. V Japonsku bude Nelke & the Legendary Alchemists k mání pro PlayStation 4, Switch a PS Vitu od 13. prosince.

Ve hře Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World se hráči vžijí do role Nelke von Lestamm, mladé aristokratky, která se touží stát alchymistou, ale bohužel ji na to chybí jedna podstatná maličkost a tou je talent. Rozhodne se proto stát státní úřednicí a pomáhat lidem, ale zároveň pátrá po posvátném stromu Granzweit, který svému objeviteli předá velkou moc.

Nelce budou pomáhat s rozvojem města Westwald staří známí excentričtí alchymisté, ale jejich pomoc využije i při odhalování tajemství stromu Granzweit. Potkáte se zde třeba i s hlavními hrdiny série Dusk (Ayesha Altugle, Escha Malier, Logix Ficsario, Shallistera Argo a Shallotte Elminus), ale to je pouze hrstka alchymistů, s nimiž bude mít to potěšení pracovat. Při výstavbě města se nabídnou i postavy z jiných Ateliérů, jako jsou trilogie Salburg, Mysterious a Arland.

Oproti řadovým dílům série Atelier, potřebují hráči v Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World, pro nákup půdy a stavbu nových budov a zařízení, hlavně peníze. Ale také pomoc dobře známých alchymistů. Posláním alchymistů bude shromažďování materiálů a jejich syntéza. Právě příjmy z prodeje konečných produktů v jednom z obchodů Westwaldu zajistí Nelke peníze pro rozvoj města.

S rostoucí populací města budou moci hráči postavit další ateliéry, obchody, památky, silnice a pěstitelské oblasti. Velké množství objektů pak zajistí každodenní práci obyvatelům města. Budete je moci umístit do zařízení jako pomocníka a zajistit tak automatickou výsadbu, sklizeň a zpracování surovin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama