Horor ​Death Mark​ v anglických trailerech
Novinka Horor ​Death Mark​ v anglických trailerech

Horor ​Death Mark​ v anglických trailerech

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch PlayStation Vita Vita

První anglický trailer doprovází také gameplay ukázka.

Reklama

Studio Experience, stojící třeba za sérií Demon Gaze, vydalo v Japonsku na PS Vitu před nějakými dvěma roky zajímavou hororovou hru jménem Death Mark. Původně se toto tajemné dobrodružství mělo dostat na západ dříve, ale nakonec z plánů sešlo. Po nějaké době byl připraven port hry pro konzoli PlayStation 4 a Switch a právě tehdy se Aksys Games rozhodli vydat hru i na západě.

Prozatím známe termín uvolnění pouze pro Severní Ameriku, kdy titul Death Mark dorazí už 31. října ve verzích pro PlayStation 4, Switch a PS Vitu. Na oznámení vydání v Evropě si ještě musíme chvíli počkat, ale počítá se s vydáním pro všechny tři zmíněné platformy.

I když jsme se na stránkách Zingu o tomto hororu již několikrát zmiňovali, připomeneme si jeho pozadí. Death Mark se odehrává v Tokiu H, kde se rozšiřuje podivná zpráva o výskytu nepříjemné značky, objevující se lidem na kůži jako mateřské znamínko. Každý, kdo je takto "označený", po čase zemře.

Stejný osud čeká i hlavního hrdinu, který ale navíc ztratí paměť. V úvodu dobrodružství se ocitáte před tajemným domem, o němž se tvrdí, že dokáže ochránit všechny lidi s tajemnou známkou smrti. Ve dveřích vás vítá podivná mluvící loutka a vaše cesta za spásou začíná.

Pokud se budete chtít vyhnout skoro jisté hrozné smrti z "rukou" rozzlobených duchů, budete muset hledat ve svém okolí různé stopy a indície. Někdy ale útěk nebo správná informace nebude stačit a nezbude než se pustit přímo do boje s duchy. Jednoduše jej ale porazit nestačí. Ducha, který vás proklel, musíte zabít tím správným způsobem a proto nalezené stopy nezapomeňte analyzovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama