Nové postavy v remaku akčního RPG ​The Caligula Effect
Novinka Nové postavy v remaku akčního RPG ​The Caligula Effect

Nové postavy v remaku akčního RPG ​The Caligula Effect

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

​Seznamte se s novými přírůstky v The Caligula Effect: Overdose. ​

Reklama

JRPG The Caligula Effect: Overdose je již nyní v Japonsku k dispozici pro PlayStation 4 a od Famitsu si tento remake vysloužil v robě vydání pěkných 33/40, což je daleko lepší výsledek, než předchozí PS Vita verze. V Severní Americe a v Evropě se titul začne prodávat pro PlayStation 4, Switch a prostřednictvím Steamu pro PC na počátku příštího roku, ale pokud jste nedočkaví, bude v jihovýchodní Asii v prodeji od 31. října verze s anglickými titulky.

​The Caligula Effect: Overdose​ ale není jen obyčejným remakem. Již ve Vita verzi jste mohli do své skupiny vybírat z asi 300 různých potenciálních spojenců. Tentokrát se členy Go-Home Clubu (založeného studenty, kteří chtějí uniknout z virtuální reality Mobius do skutečného světa) mohou stát i Ayana Amamoto a Eiji Biwasaka. Ayana je studentka druhého ročníku, která nesnáší opačné pohlaví a vždy se s nimi rozhádá. Nemůže proto být v jejich blízkosti. Eiji studuje třetí ročník střední školy a má zálibu v obchodování.

Objeví se i noví skladatelé. Mezi Ostinato Musicians přibudou Stork a Kuchinashi. Stork je trochu zvláštní člověk, který rád pozoruje ženy a ovládá mistrně mimikry. Kuchinashi je velmi klidná osoba, který ale nerada komunikuje. Možná proto nosí přes ústa něco jako plynovou masku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama