Do Rainbow Six Siege se řítí dva maročtí operátoři
Novinka Do Rainbow Six Siege se řítí dva maročtí operátoři

Do Rainbow Six Siege se řítí dva maročtí operátoři

Matěj Jakubčík

Matěj Jakubčík

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Hráči se dočkají obránce i útočníka.

Reklama

Do akční střílečky Rainbow Six Siege co nevidět přibydou dva noví operátoři. Prvním z nich je Jalal „Kaid“ El Fassi a ve hře bude plnit roli obránce. Kaid je kapitánem královské armády v Maroku, kde byl požádán, aby vycvičil speciální vojenské jednotky. Tímto činem se stal nejúspěšnějším velitelem celého Maroka. Mezi jeho studenty patří i druhá hratelná postava Nomad, která naopak patří mezi útočníky.

„Kaid dodržuje přísný režim a jde vždy příkladem. V průběhu let se jeho metody výuky a styl vedení staly těmi nejefektivnějšími,“ vysvětlil Ubisoft. „Dále učí všechny nadcházející vojáky soběstačnosti.“

Kaid používá jakýsi příchytný granát, kterým může zelektrizovat zesílené stěny, ostnaté dráty a dokonce i štíty, jak je náznakem vidět ve videu níže. Představení druhé postavy by mělo oficiálně proběhnout již brzy. Ubisoft ale bohužel nedokázal udržet tajemství pod pokličkou a na Reddit se dostalo video, na kterém je postava Nomad vidět.

Oficiálního oznámení, detailů a představení nové operace se dočkáme v průběhu Pro League Finals, které probíhá ve dnech 17. a 18. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama