​Temné RPG Dragon: Marked for Death vychází 31. ledna
Novinka ​Temné RPG Dragon: Marked for Death vychází 31. ledna

​Temné RPG Dragon: Marked for Death vychází 31. ledna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Čeká nás 2D side-scrolling akční RPG od tvůrců Azure Striker Gunvolt. ​

Reklama

Před více než jedním rokem oznámila společnost Inti Creates tvorbu hry Dragon: Marked for Death. Vydání tohoto temného fantasy ve stylu akčních RPG prostřednictvím Nintendo eShopu je pro Japonsko naplánováno na prosinec tohoto roku. Ke stejnému termínu mělo dojít k uvolnění hry v Severní Americe a v Evropě, ale nově Inti Creates odsouvá vydání až na 31. ledna roku 2019.

2D side-scrolling akční RPG hru Dragon: Marked for Death můžete hrát samostatně nebo společně se třemi dalšími hráči v lokálním nebo online multiplayeru. Vývojový tým hry je složen z mnoha významných lidí, kteří pracovali třeba na sérii Mega Man Zero nebo Azure Strike Gunvolt.

Vaše postavy jsou takzvaní Dragonkinové, lidé, kteří podepsali smlouvu s draky a ti jim na oplátku poskytli nové, zvláštní schopnosti. Můžete si vybrat jakoukoli ze čtyř různých postav: princezna, válečník, shinobi nebo čarodějka.

Každá hratelná postava má různou sílu a různé schopnosti. Princezna je celkově vyvážený typ, válečník by se dal přirovnat ke klasickým tankům, kteří chrání zbytek družiny. Shinobi klade důraz na rychlý pohyb a na nečekané útoky a čarodějnice zase funguje jako healer, který může jak léčit spojence, tak ubližovat nepřátelům.

​Digitální verze hry Dragon: Marked for Death se bude prodávat jako dva samostatné balíčky za cenu 14,99 dolarů za každý. Frontline Fighters Pack obsahuje 2 bojovníky (princeznu a válečníka), které jsou ideální pro začátečníky a jsou spíše akčními typy. Advanced Attackers Pack naopak obsahuje shinobi a čarodějnici, které jsou spíše technickými postavami pro pokročilejší hráče. Hráči si můžou nejdřív koupit jakýkoli balíček, krabicová verze hry bude obsahovat oba balíčky. ​

Oznámení hry

Animovaný trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama