Baldur's Gate 1 a další legendární RPG vyjdou na konzolích na podzim
Novinka Baldur's Gate 1 a další legendární RPG vyjdou na konzolích na podzim

Baldur's Gate 1 a další legendární RPG vyjdou na konzolích na podzim

Michael Zeman

Michael Zeman

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox One

Klasická RPG z dob dávno minulých vyjdou v na konzole už za pár měsíců

Reklama

Včera jsme se dozvěděli, že vývojáři z Larian Studios, kteří stojí za povedenou hrou Divinity: Original Sin, nejspíše pracují na třetím dílu legendárního RPG Baldur's Gate a dobré zprávy pro fanoušky tohoto žánru přicházejí i dnes. Vydavatel Skybound Games a vývojářské studio Beamdog totiž oznámili, kdy vyjdou letos představené kolekce několika starších RPG.

Všechny tituly se dostanou na PlayStation 4, Xbox One a také Nintendo Switch a stane se tak v září a prosinci tohoto roku. Prvním balíkem je The Baldur's Gate: Enhanced Edition Pack, který obsahuje kompletní edice prvního i druhého dílu včetně všech DLC a k hráčům se dostane 27. září. Stejné datum vydání je stanoveno i u kolekce her Planescape: Torment: Enhanced Edition a Icewind Dale Enhanced Edition, obě opět se všemi vydanými DLC.

Poslední hrou je Neverwinter Nights: Enhanced Edition, která však dorazí na pulty obchodů později, konkrétně 6. prosince. U všech těchto her je stanovená cena 49.99$, tedy téměř plná cena, za kterou se prodávají nové hry.

Otázkou zatím zůstává, jak velký bude zájem hráčů, kteří třeba původní verze těchto RPG nikdy nehráli. Je možné, že pro ně už půjde o poměrně nezajímavé tituly, o které nebudou mít zájem, navíc vezmeme-li v potaz poměrně vysokou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama