Listopad s Xbox Games with Gold
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Novinka Listopad s Xbox Games with Gold

Listopad s Xbox Games with Gold

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Xbox Xbox One

Nejproslulejší detektiv, zombie, arkádová autíčka a jedno retro.

Reklama

Včera jsme vám představili listopadovou nabídku PS Plus, které vévodil japonský souls-like Nioh. A dnes vám představíme i listopadové hry pro předplatile Xbox Live Gold, které jsou již klasicky čtyři.

Od 1. do 30. listopadu si můžete zdarma stáhnout hru Sherlock Holmes: The Devil´s Daughter, v níž se tento proslulý detektiv vydá do ulic viktoriánského Londýna, v kterém se bude snažit o rozlousknutí záhady, týkající se jeho adoptované dcery.

V půlce měsíce, přesněji od 16. listopadu, si dále můžete zahrát příjemnou indie záležitost The Final Station. V té budete řídit lokomotivu projíždějící dystopickým světem, jenž je obýván infikovanými lidmi a bude jen na vás, abyste své cestující v bezpečí dopravili až do cílové stanice.

Tento titul bude zdarma ke stažení až do 15. prosince.

Předchozí dva kousky si mohou užít jen majitelé Xboxu One, ovšem následující dvě hry jsou k dispozici i na jeho starším bratříčkovi - Xboxu 360. První z nich je v podstatě už retro záležitost Star Wars: Jedi Starfighter, která vyšla ještě na původním Xboxu.

V ní budete hrát za Adu Gallia, která je vyslána do systému Karthakk, v němž dochází k nepokojům. Pro svou misi dostane k dispozici prototyp lodě Jedi Starfighter, za jehož kniplem budete bojovat se zástupy nepřátelských lodí a prožijete události, které předcházely filmové Epizodě II - Klony útočí.

Star Wars: Jedi Starfighter bude k dispozici od 1. do 15. listopadu.

Poslední listopadovou hrou se posléze stávají arkádové závody Joy Ride Turbo, které si můžete stáhnout od 16. listopadu až do jeho konce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama