Bus Driver Simulator 19 v češtině
Novinka Bus Driver Simulator 19 v češtině

Bus Driver Simulator 19 v češtině

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

Nová řidičská hra s autobusovými legendami východního bloku.

Reklama

Moskevské nezávislé studio KishMish Games právě vydalo svůj nový simulátor řidiče autobusu Bus Driver Simulator 19. Mezi podobnými tituly, které většinou za mnoho nestojí, chce prorazit zaměřením na staré historické autobusy z východní Evropy a lokacemi vymodelovanými podle různých částí skutečných měst z Ruska a Evropy.

Základní hra obsahuje 7 typů reálných busů, dvě mapy o rozloze 12 km² (Kolín nad Rýnem a Serpuchov v Rusku), dynamické počasí + denní dobu, simulaci dopravy a podporu volantů i virtuální reality. Bus Driver Simulator 2019 je dostupný pouze na PC ze Steamu, kde stojí 19,99 EUR (cca 510,-).

 

Bus Driver Simulator 19 v češtině

 

Tvůrci ale jak vidno vybrakovali ty nejzajímavější autobusy do placených přídavků. Abyste měli kompletní garáž všech nabízených vozidel, musíte si dokoupit další kvarteto balíčků s autobusy za celkových 7,96 EUR (kolem 200,-). A nové busy se jen odemknou, protože jsou již součástí základní hry, pouze zablokované. Podle hráčských recenzí na Steamu se ale jako tolikráte předtím jedná o typicky průměrný autobusový simulátor. Určitě ale potěší, že je tato hra s českými titulky!

Tvůrci ale na příští rok připravují ještě jeden autobusový simulátor jménem Bus World, který je postaven na základech Bus Driver Simulatoru 2019, ale jeho náplní mají být různé těžké šichty v podobě různých poruch vozidla či dokonce jízdy při katastrofách, včetně evakuace obyvatel z Pripjati při jaderné katastrofě v Černobylu.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ZjBAVaaM9cs[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama