Nintendo Indie World: The Survivalists
Novinka Nintendo Indie World: The Survivalists

Nintendo Indie World: The Survivalists

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Hraní na Robinsony pro všechny platformy od autorů The Escapists.

Reklama

Team17 jsou neskutečně aktivní vývojáři z Anglie, kteří tvoří solidní hry a celé herní série jak na běžícím pásu. Jejich nejznámějším počinem je jistě červivá řada Worms, zatímco z poslední doby je to útěkářská minisérie The Escapists, jejíž první díl si nyní můžete zadarmo stáhnout z Epic Game Store.

 

Nintendo Indie World: The Survivalists

 

A právě na základech útěkářů je postavena nová hra The Survivalists, která vyjde příští rok na širou řádku platforem PC, PS4, SW a X1. Podle názvu v ní nebudete dělat nic jiného, že se sami, nebo v online kooperaci až ve čtyřech, budete snažit ani ne tak přežít, jako spíše dokonale zabydlet a prozkoumat ostrov, na který jste se vydali za svým novým domovem.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=pop69BUBOEw[/embed]

 

Budete lovit či budete loveni různou divokou zvěří, potkáte mýtická stvoření, prozkoumáte starobylé chrámy a ruiny, a budete propátrávat procedurálně generovaný svět s různými biomy a s proměnlivou denní dobou. Jako pomocníky si dokonce můžete chytit a vycvičit i opičky, jež se na ostrově producírují v hojných počtech. A to vše v krásné pixelartové, ale velmi detailní grafice přesně ve stylu řady The Escapists.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama