První dva díly Darksiders a Steep zdarma
Darksiders 2 Novinka První dva díly Darksiders a Steep zdarma

První dva díly Darksiders a Steep zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

29
Platformy Windows PC

Pěkný dárek do nového roku od Epicu.

Reklama

Dneska na Epic Games Store oficiálně skončil vánoční výprodej a s ním i dvanáctidenní akce rozdávání her zdarma, v níž jste si bezplatně mohli do své knihovničky přidat výtečné Talos Principle nebo třeba Shadow Tactics. A ačkoliv si tedy v tomhle virtuálním obchodě již nemůžete zakoupit nejnovější tituly za skoro nekřesťanské ceny, tak rozhodně smutnit nemusíte, jelikož si pro vás tato společnost připravila další nabídku her zdarma, která je tentokrát opravdu velmi lákavá, jelikož jsme se dočkali třech silných titulů najednou.

První dva kousky, jimiž jsou první dva díly série Darksiders (ve svých upravených edicích), potěší především fanoušky bezhlavého mlácení a pořádné apokalypsy. Pokud vás tedy tato trochu opomíjená franšíza dosud míjela, máte exkluzivní šanci, tento „prohřešek“ napravit.

A jelikož je opět sněhu v reálném světě málo, tak rozhodně potěší i třetí titul této nabídky, kterým je poměrně povedený „simulátor“ zimního lyžování (a nejen jeho) Steep, jenž mají na svědomí kluci a holky ze společnosti Ubisoft.

První dva díly Darksiders a Steep zdarma

Na aktivaci všech her máte čas do 9. ledna, kdy toto trio bude již klasicky vystřídáno novými hrami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama