Staňte se farmářem díky novému Humble Bundlu
Novinka Staňte se farmářem díky novému Humble Bundlu

Staňte se farmářem díky novému Humble Bundlu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Získejte třetí díl z legendární české série Samorost či fenomenální Stardew Valley za výhodnou cenu.

Reklama

Na stránkách virtuálního obchodu HumbleBundle se průběžně objevují výhodné balíčky, které v sobě obnáší různé digitální zboží (od komiksů až po profesionální software) za velmi výhodnou cenu. A jeden z takovýchto balíčku je i nový Humble Sweet Farm Bundle, jenž za velmi příjemnou cenu několika dolarů nabízí hned několik titulů, které nějakým zajímavým způsobem zpracovávají faunu a flóru.

Pokud se tedy tento balíček rozhodnete zakoupit, můžete to udělat hned v několika cenových hladinách. Za opravdu skromný příspěvek jednoho dolaru (23 Kč) získáte zajímavý titul Niche - a genetics survival game, veselou hopsačku MagiCat a hezky stylizovanou záležitost Evergarden.

Staňte se farmářem díky novému Humble Bundlu

Ovšem jestli se rozhodnete pro balíček v hodnotě alespoň 7,32 dolarů (zhruba 165 Kč - cena se může v průběhu akce proměňovat, jelikož je počítána jako průměr všech příspěvků) dostanete za tuto cenu všechny tři předchozí hry a k tomu ještě podařenou relaxačku Equilinox, zábavnou kravinku Ultimate Chicken Horse a fenomenálního Samorosta 3, jehož mají na svědomí čeští Amanita Design v čele s Jakubem Dvorským.

Staňte se farmářem díky novému Humble Bundlu

Pomyslný vrchol následně trůní na hranici 10 dolarů (230 Kč), za něž dostanete všechny hry z nabídky a s nimi i vynikající "simulátor" farmařiny Stardew Valley (na Steamu vás samotný vyjde na 350 Kč), jenž jsem v nedávné době taktéž rozehrál a rozhodně musím upozornit na fakt, že se jedná o skutečně velmi závisláckou záležitost.

Staňte se farmářem díky novému Humble Bundlu

Všechny tituly z nabídky získáte v podobě Steam klíče (Samorost 3 a MagiCat jsou ještě ve verzi bez DRM). Za každý váš nákup následně získáte bonus v podobě hudby z MagiCat a Niche a k tomu ještě 10% slevu na váš první měsíc Humble Choice.

A jak u těchto exkluzivních balíčků bývá zvykem, tak část vašich peněz může jít i na podpoření dobré věci (sami si určíte, komu jakou část peněz chcete dát). Tentokrát můžete přispívat neziskové organizaci Sweet Farm, která je první zvířecí "svatyní", regenerativní rostlinou a květinovou farmou a technologické centrum na světě, snažící se vytvořit soucitný a udržitelný svět skrze vzdělání, inspiraci a inovaci.

Poznámka autora: Jestli patříte mezi fanoušky komiksů, tak rozhodně nepropásněte paralelně probíhající komiksový balíček, v němž získáte opravdu ohromnou hromadu komiksů s legendárním Spawnem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama