Wasteland 1 z roku 1988 se dočká moderní podoby
Novinka Wasteland 1 z roku 1988 se dočká moderní podoby

Wasteland 1 z roku 1988 se dočká moderní podoby

Denis Růžička

Denis Růžička

2
Platformy Windows PC

Po více jak 30 letech vychází remaster a zároveň třetí pokračování RPG série.

Reklama

Před více jak 30 lety, konkrétně v roce 1988, vyšlo RPG Wasteland, které na tehdejší dobu přineslo vskutku inovativní zážitek, mechaniky i prvky celého RPG žánru. To si lze zahrát na Steamu a GOGu. V roce 2014 jsme se dočkali druhého dílu a v roce letošním nás čeká díl třetí. Dorazit by měl 19. května. Jestli jste se však nikdy do této série nezabořili, máte příležitost to ještě před vydáním třetího dílu napravit. Již za měsíc si totiž budete moc zahrát jedničku v remasterované podobě.

O Wasteland Remastered se postarají vývojáři z inXile Entertainment a ačkoli měl vyjít již loni, nakonec titul odložili a nové datum vydání je stanovené na 25. února. Zpřístupněn bude na Steamu, GOGu, Windows Storu a i na Xbox One, kde bude v den vydání zdarma pro předplatitele Xbox Game Passu.

Nová verze nabídne modernější grafické zpracování, ale veškeré věci z původní hry by měly zůstat zachované. Grafický rozdíl je oproti originálu obrovský a na obrázcích níže je krásně vidět, jak daleko se herní průmysl a grafická stránka her posunula. Pokud tedy nepatříte mezi příznivce starších pixelových her a máte radši jejich moderní verze, tohle je skvělá příležitost.

Wasteland 1 z roku 1988 se dočká moderní podoby
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama