Vyjde Thief's Roulette inspirované japonskou klasikou
Novinka Vyjde Thief's Roulette inspirované japonskou klasikou

Vyjde Thief's Roulette inspirované japonskou klasikou

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC PlayStation Vita Vita

Pro PS4, Switch, PS Vita a PC vyjde hra inspirovaná sérií Danganronpa a Zero Escape.

Reklama

Top Hat Studios hodlají vydat logickou puzzle hru Thief's Roulette, ve které budou vaše volby řídit následný děj. Za vývojem stojí studio Hiromu656, které si jako inspiraci vzali série Danganronpa a Zero Escape. Titul má vyjít pro PlayStation 4, Switch, PC a další platformy, dokonce ještě na PS Vitu.

Thief's Roulette byla zasponzorovaná crowdfundovou kampaní na Kickstarteru, která odstartovala v říjnu roku 2018. Zájemci přispěli částkou ve výši 13 887 dolarů, což stačilo na zafinancování celého vývoje hry. A i když se původně plánovaly verze pro Switch a PC, dohoda s vydavatelem umožnila rozšířit množství verzí na další platformy.

Nové PC demo hry Thief's Roulette je na plánováno na "brzy" a kompletní titul se má podle posledního plánu objevit letos na jaře.

Thief's Roulette se odehrává ve vzdálené budoucnosti Země, kde už lidé berou androidy a augmentace těla, nebo jiné high-tech vymoženosti, naprosto běžnými. Naše postavy s těmito věcmi setkávají každý den a už ani neznají dobu, že to někdy bylo jinak.

Poutavý příběh je plný klamu a bude záležet na tom, s kým se rozhodnete sdílet informace. Vše může vést k vaší smrti nebo k přežití. Díky tomu můžete počítat s několika různými konci, ale než se k nim dostanete, čeká vás spousta hádanek. Když na vás ale budou těžké, můžete kdykoli požádat o pomoc své spoluhráče.

Zdroj: Top Hat Studios

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama