Zítra vychází Darksburg - rychlá kooperační akce
Novinka Zítra vychází Darksburg - rychlá kooperační akce

Zítra vychází Darksburg - rychlá kooperační akce

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Koste zombíky v této izometrické rubačce.

Reklama

Tvůrci výtečné strategie Northgard (naše recenze zde) se po nějaké době opět hlásí s novým titulem, jímž je tentokrát kooperační akce Darksburg.

V ní se společně až se třemi dalšími přáteli budete snažit odolat proti příchozím hordám nenasytných zombií. Každý z hráčů bude následně ovládat jednoho ze speciálních přežívších, kdy každý z nich oplývá svými vlastními speciálními schopnostmi. Titul se bude odehrávat hned v několika oblastech titulního města, jako je přístav či tržiště a samozřejmě přijde řada i na relativně klidné předměstí.

Pokud by vás ale vraždění zombíků přestalo bavit, můžete přesedlat do PvP módu, kde se lze chopit jednoho z pětice "Zmrtvýchvstalých", jejichž jediným úkolem je znepříjemnit co nejvíce život našim hlavním hrdinům. K tomu se ještě můžete vrhnout do režimu Last Stand, kdy na vás neustále budou chodit nekonečné zástupy nepřátel a vašim úkolem bude přežít co možná nejdéle. Samozřejmostí je i velké množství roztodivného vybavení, které vám bude padat z poražených soků a bude vás dělat silnějším.

Po grafické stránce hra pak velmi evokuje Torchlight či populární fenomén League of Legends, díky čemuž se na ní velmi příjemně dívá.

Darksburg se v obchodě Steam objeví v rámci předběžného přístupu 12. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama